Πομάσκι: «Το βραβείο ήταν μία ευχάριστη νότα»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πομάσκι: «Το βραβείο ήταν μία ευχάριστη νότα»

bet365

Ο Γιώργος Πομασκι μίλησε στο gazzetta.gr για την τιμητική διάκριση που απέσπασε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου, η οποία τον ανέδειξε σε κορυφαίο προπονητή για το 2017.

Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και έρχεται για έναν προπονητή οι αθλητές του οποίου έχουν φέρει διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Βούλα Τσιαμήτα, Νίκη Ξάνθου, Λούης Τσάτουμας και Όλγα Βασδέκη, έχουν τιμήσει τα ελληνικά χρώματα υπό τις οδηγίες του Πομάσκι, ο οποίος πέρυσι πανηγύρισε με την Βούλα Παπαχρήστου το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του κλειστού και το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων με τον Μίλτο Τεντόγλου.

Σε επικοινωνία που είχε το gazzetta.gr με τον Γιώργο Πομάσκι τόνισε με τη συστολή που τον διακρίνει: «Δεν περιμένουμε τα βραβεία για να κάνουμε τη δουλειά μας. Όμως σίγουρα το να αναγνωρίζεται η δουλειά σου είναι μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα.

Ευχαριστώ θερμά όσους με επέλεξαν γι αυτήν την τιμή, είμαι χρόνια στο χώρο ομολογώ ότι ήταν ξαφνικό».

Ο Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του την Βουλγαρία τόνισε: «Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας μου! 330 μέρες το χρόνο είμαι αφιερωμένος στους αθλητές μου, οι 30 ημέρες του Σεπτεμβρίου είναι για να ξεκουραστώ εγώ. Τα παιδιά έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις εδώ και λίγες μέρες από τις 15 του μήνα μόνοι τους και θα συνεχίσουμε από πρώτη Οκτωβρίου μαζί».

 

Τελευταία Νέα