Ανάρπαστα τα εισιτήρια του Ευρωπαϊκού στο Βερολίνο

Ανάρπαστα τα εισιτήρια του Ευρωπαϊκού στο Βερολίνο

Ανάρπαστα τα εισιτήρια του Ευρωπαϊκού στο Βερολίνο

Την προπώληση 75.000 εισιτηρίων ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου του Βερολίνου το 2018.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί 7-12 Αυγούστου, με τους διοργανωτές να έχουν βαλθεί να σπάσουν το ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο πριν τη διοργάνωση.

Αν και η πλειοψηφία των εισιτηρίων έχει διοχευτεί εντός συνόρων, μεγάλος αριθμός πωλήσεων αφορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και τις γειτονικές χώρες, Πολωνία, Ελβετία και Ολλανδία.

Η επιτυχία της γερμανικής ομάδας που κατέκτησε πέντε μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της IAAF στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα, έχει αναμφίβολα δώσει ώθηση στις πωλήσεις εισιτηρίων: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των πωλήσεων και παρατηρούμε ότι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στη Γερμανία το 2018, γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής «Βερολίνο 2018», Φρανκ Κοβάλσκι.
Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου θα διεξαχθεί στη Γερμανία για τρίτη φορά. Η Στουτγκάρδη φιλοξένησε την διοργάνωση το 1986 και το Μόναχο το 2002.

 

Best of internet