Aγώνας κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας στο Σχοινιά

Gazzetta team
Aγώνας κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας στο Σχοινιά

bet365

Η ομάδα της Transition Sports προετοιμάζει την πρώτη φθινοπωρινή αθλητική συνάντηση, η οποία θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, την 1η Οκτωβρίου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί για τρεις διαφορετικές αποστάσεις,των 1000μ, των 2500μ και των 5000μ.
Για τις αποστάσεις των 2500 και 5000μ. θα υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής με την χρήση στολής Neoprene.
Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά απ’ τις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach και η διαδρομή θα διεξαχθεί κατά μήκος της μαγευτικής ακτής του πευκόδασους του Σχινιά, που αποτελεί προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000.
Θα έχουν οροθετηθεί δυο κυκλικές διαδρομές η μία θα αφορά την απόσταση των 1.000μ και η δεύτερη την απόσταση την 2.500μ. Οι αθλητές που θα αγωνσιτούν στα 5.000μ θα κολυμπήσουν 2 φορές την διαδρομή των 2.500μ.
Ο αγώνας ακολουθεί τις διεθνείς προδιαγραφές στην διαδικασία της χρονομέτρησης, καθώς όλοι οι χρόνοι καταγράφονται όταν οι αθλητές περνούν κολυμπώντας κάτω από την αψίδα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, η οποία είναι στημένη σε ειδικά διαμορφωμένη πλωτή εξέδρα.
Ο τερματισμός θα είναι μέσα στο νερό.
Οι βραβεύσεις για τις αποστάσεις των 2.500μ και των 5.000μ. θα είναι σε ηλικιακές κατηγορίες ανά 5ετία. Στις αντίστοιχες αποστάσεις που οι αθλητές θα κάνουν χρήση της στολής neoprene θα υπάρξει βράβευση overall.
Όσο για την απόσταση των 1.000μ., όπου δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης στολής, θα υπάρξουν επίσης βραβεύσεις σε ηλικιακές κατηγορίες ανά δεκαετία.
Η εκκίνηση θα είναι κοινή και για τις 3 αποστάσεις.
Η ακριβής πρωινή ώρα εκκίνησης θα ανακοινωθεί μαζί με άλλα στοιχεία που θα αφορούν στην τεχνική ενημέρωση του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα