Ο Σκουλαρίκης εκπροσώπησε άξια την Ελλάδα

Gazzetta team
Ο Σκουλαρίκης εκπροσώπησε άξια την Ελλάδα

bet365

Πολύ καλά τα πήγε ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου φτάνοντας στην 22η θέση της κατάταξης.

Πριν από λίγες ημέρες διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου μεγάλης απόστασης στο Ζόφινγκεν της Ελβετίας παράλληλα με το Powerman Zofingen, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια σε μια πολύ σταθερή συνεργασία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τριάθλου (ITU) με την Powerman Association.

Από ελληνικής πλευράς, συμμετείχε για άλλη μια χρονιά ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης που κατέλαβε την 22η θέση ανάμεσα σε 31 αθλητές της elite κατηγορίας που πήραν εκκίνηση, ολοκληρώνοντας τον αγώνα σε 7ώρες 30λ και 19δ. Αυτή ήταν η 6η συμμετοχή του πρωταθλητή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του συγκεκριμένου αγωνίσματος, στον ιδιαίτερα επίπονο αγώνα του Ζόφινγκεν που περιλαμβάνει 10χλμ τρέξιμο, 150χλμ ποδηλασίας και άλλα 30χλμ τρέξιμο.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σουόνσι – Νιούκαστλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους elite άνδρες αναδείχθηκε ο Ρώσος Maxim Kuzmin (6:31:04) που έκανε την έκπληξη επικρατώντας του περσινού νικητή του Βέλγου Seppe Odeyn (6:32:30). Τρίτος ήταν ο έμπειρος Δανός Søren Bystrup (6:34:52) που βρέθηκε στο βάθρο άλλης μιας μεγάλης διοργάνωσης. Στις γυναίκες επικράτησε για άλλη μια χρονιά το αναμενόμενο φαβορί, η Βρετανίδα Emma Pooley (7:21:04). Δεύτερη ήταν η Ολλανδή Miriam Van Reijen (7:48:19) και τρίτη η Γερμανίδα Katrin Esefeld (7:49:05).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα