Την Τρίτη (29/08) η κλήρωση του Champions League

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Την Τρίτη (29/08) η κλήρωση του Champions League

bet365

Την Τρίτη (29/8) στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, η κλήρωση των ομίλων του LEN Champions League της σεζόν 2017-2018 το οποίο φέτος θα είναι διαφοροποιημένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

H κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε δυο γκρουπ αποτελούμενα από 8 ομάδες το καθένα, αφού αυξήθηκαν στις 12 οι ομάδες που κατέχουν την Wild Card.

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα μάθει τους πέντε από τους επτά αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων και οι οποίοι είναι οι εξής 11 ομάδες που θα στελεχώσουν τα δυο γκρουπ: Προ Ρέκο (Ιταλία), Ζόλνοκ (Ουγγαρία), Γιουγκ (Κροατία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Νις (Γαλλία), Σπαντάου (Γερμανία), Ανόβερο (Γερμανία), Παρτιζάν (Σερβία), Δυναμό Μόσχας (Ρωσία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Άλπεν (Ολλανδία).

Οι παραπάνω ομάδες θα σχηματίσουν τους δύο ομίλους οι οποίοι θα συμπληρωθούν με τέσσερις συλλόγους που θα προκύψουν από τους 2 προκριματικούς γύρους που θα προηγηθούν (ο πρώτος προκριματικός διεξάγεται 15-17/9).

Νωρίτερα από την κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Wild Card Meeting και τον Ολυμπιακό σε όλη τη διαδικασία θα εκπροσωπήσει η Γενική Γραμματέας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΝΟ Γλυφάδας έχει ήδη κληρωθεί στον όμιλο του Τελ Αβίβ στην 1η φάση του πρώτου προκριματικού γύρου του φετινού Champions League. Αντίπαλοι του είναι οι κροατική Μόρναρ του Σπλιτ, η τουρκική Γαλατασάραϊ και η πρωταθλήτρια Ισραήλ ΑΣΑ Τελ Αβίβ.

Τέλος, ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα μάθει τους αντιπάλους του στο δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην κλήρωση που θα γίνει στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων, στην Βαλέτα της Μάλτας, 10-17 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα