ΑΕΚ - Δούκας 23-22

ΑΕΚ - Δούκας 23-22

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΑΕΚ - Δούκας 23-22

bet365

Η ΑΕΚ συνέχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο δεύτερο φιλικό αγώνα κόντρα στον Δούκα, επικρατώντας με 23-22 και ο Παναγιώτης Νικολΐδης τόνισε στο gazzetta.gr ότι σημασία έχει η εμφάνιση όχι τόσο το αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού παρότι έχει δύο εβδομάδες προετοιμασίας λιγότερες από τον Δούκα, εμφανίστηκε πιο αποτελεσματική, καταφέροντας να εξασφαλίσει τη νίκη με 23-22 (14-13 στο ημίχρονο).

Η ομάδα των εκπαιδευτηρίων, η οποία μία εβδομάδα νωρίτερα είχε νικήσει τον Ολυμπιακό, στο πρώτο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» εμφανίστηκε σε ένα ακόμη ματς πολύ δυνατή.

«Ήταν το δεύτερο φιλικό για την ομάδα μας, με τον Δούκα να εμφανίζεται σταθερά ανταγωνιστικός.

Εκείνο που έχει σημασία σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν είναι τόσο το σκορ, όσο το γεγονός ότι παρά την κούραση που υπάρχει τόσο στη δική μας ομάδα όσο και τις υπόλοιπες, λόγω της σκληρής προετοιμασίας, εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς.

Τα φιλικά δίνουν μίας πρώτης τάξης ευκαιρία στον προπονητή μας, Νίκο Γραμματικό να διαπιστώσει τόσο την φυσική μας κατάσταση, η οποία σαφώς επηρεάζεται από την κούραση, αλλά να δει και τις άλλες ομάδες.

Για το σκοπό αυτό, συνεχίζουμε την σκληρή προετοιμασία, με φιλικά να έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη και Σάββατο, προκειμένου να δοκιμαστούμε και να ανεβούμε ένα σκαλοπάτι στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο αριστερός ίντερ της Ένωσης.

 

Τελευταία Νέα