Προκλητικός McGregor, χαλαρός Mayweather (vids & pics)

Gazzetta team
Προκλητικός McGregor, χαλαρός Mayweather (vids & pics)

bet365

Το ζύγισμα πριν τον αποψινό αγώνα, ήταν απλά μία μικρή γεύση του τί θα παρακολουθήσουμε τα ξημερώματα της Κυριακής από το Λας Βέγκας.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Δύο διαφορετικά προφίλ κράτησαν ο Conor McGregor και ο Floyd Mayweather στο τελευταίο τους ραντεβού πριν μπουν στο 8γωνο, για το επίσημο ζύγισμα.

Ο Ιρλανδός συνέχισε τις προκλήσεις ενάντια στον 40χρονο πυγμάχο, φωνάζοντας στο πρόσωπό του και λέγοντάς του: «Είσαι γεμάτος νερό. Είσαι στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ άλλοτε. Είμαι επαγγελματίας. Μπορώ να κόψω εύκολα κιλά. Είναι θέμα αφοσίωσης. Είμαι έτοιμος. Θα είμαι πολύ μεγαλύτερος αύριο».

Την ίδια ώρα, ο «Money» cool και χαλαρός παρακολουθούσε την γνωστή παράσταση που δίνει ο αντίπαλός του, σχολιάζοντας λίγο αργότερα: «Το έχω κάνει πολλές φορές. Ξέρω τι χρειάζεται. Το βάρος δεν κερδίσει τους αγώνες στο ρινγκ. Η πυγμαχία νικά τους αγώνες. Δεν θα κρατήσω απόσταση. Θυμηθείτε τα λόγια μου».

 

Τελευταία Νέα