Ζλάταν: «Ο McGregor είναι ο Ιμπραΐμοβιτς των πολεμικών τεχνών, θα νικήσει» (vid)

Ζλάταν: «Ο McGregor είναι ο Ιμπραΐμοβιτς των πολεμικών τεχνών, θα νικήσει» (vid)

bet365

Τη στιγμή που ο πλανήτης περιμένει τη μάχη Mayweather-MacGregor, ο «Θεός» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς... βάζει το χεράκι του και δηλώνει ξεκάθαρα φαν του Ιρλανδού!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για τη μάχη που περιμένει όλος ο πλανήτης!

Τα ξημερώματα της Κυριακής (27/8, 4:00, COSMOTE TV 6 και live από το gazzetta.gr) ο Floyd Mayweather καλείται να διατηρήσει το αήττητό του απέναντι στον Conor McGregor.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Ο Σουηδός στράικερ, λίγο μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλάει για το event που θα καθηλώσει εκατομμύρια βλέμματα και παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ιρλανδού, χαρακτηρίζοντας τον «Ιμπραΐμοβιτς των πολεμικών τεχνών».

«Εχεις έναν τύπο, που έχει κάνει μια καριέρα για πολλά χρόνια και αυτός είναι ο Mayweather. Από την άλλη έχουμε έναν άλλο τύπο που έχει μια πιο σύντομη καριέρα, αλλά έκανε τον εαυτό του μεγάλο όνομα. Ό,τι είπε, το έκανε και σ΄αυτήν την περίπτωση το ΜΜΑ μπαίνει στην πυγμαχία.

Πριν είχαμε την πυγμαχία να προσπαθεί να μπει στο ΜΜΑ. Εγώ, ως τεράστιος φαν του ΜΜΑ, βλέπω αυτή τη μάχη... δεν ξέρω. Μπορεί να καταλήξει και στους δύο. Ο κόσμος προβλέπει ότι ο Mayweather θα νικήσει εύκολα, δεν τον πιστεύω. Είναι μια δύσκολη μάχη.

Ο Conor έχει δύναμη, μπορεί να σε ρίξει νοκ άουτ από κάθε πλευρά και έχει αυτοπεποίθηση όπως εγώ. Είναι ο Ιμπραΐμοβιτς των πολεμικών τεχνών και είμαι ο McGregor του ποδοσφαιρικού πλανήτη. θα νικήσει επειδή πιστεύει στον εαυτό του τόσο πολύ και όπως λέω, σε ό,τι κι αν κάνεις το πνευματικό μέρος είναι το 50%. Αν το έχεις αυτό, μπορείς να πετύχεις».

 

Τελευταία Νέα