Μπούνας: «Θετικό και αισιόδοξο δείγμα το πρώτο αγωνιστικό τεστ»

Gazzetta team
Μπούνας: «Θετικό και αισιόδοξο δείγμα το πρώτο αγωνιστικό τεστ»

bet365

Ικανοποιημένος έμεινε ο Κώστας Μπούνας από το πρώτο τεστ του Δούκα, στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε τη νίκη με 24-25 (12-11ημίχρονο).

Ο τεχνικός του Δούκα, Κωστής Μπούνας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου φιλικού ανέφερε: "Όντως θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το πρώτο αγωνιστικό τέστ της ομάδας θετικό και αισιόδοξο δείγμα για τη συνέχεια. Στον συγκεκριμένο αγώνα δοκιμάσαμε αρκετά σχήματα επιθετικά και αμυντικά - από τα οποία σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος, δεδομένου και του χρονικού σημείου στο οποίο βρισκόμαστε.

Προφανώς και υπάρχουν και τακτικά τμήματα που χρειάζονται ακόμα βελτίωση, η οποία θα έρθει συνεχίζοντας την προσπάθεια στις καθημερινές προπονήσεις.

Το πιο θετικό συμπέρασμα του σημερινού αγώνα είναι ότι οι περισσότεροι αθλητές της ομάδας δείχνουν να ανταποκρίνονται στους νέους ρόλους που τους ανατίθενται και πιστεύω ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Νομίζω ότι από φιλικό σε φιλικό η ομάδα θα παρουσιάζει ολοένα και πιο βελτιωμένη εικόνα".

Υπό δοκιμή ο Φίλιτς

Στη διάρκεια του φιλικού με τον Ολυμπιακό, ο Κωστής Μπούνας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τον Σέρβο αριστερόχειρα ίντερ, Μίλαν Φίλιτς. Ο παίκτης παίρνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί εάν θα ντυθεί στα "μπλε" τη νέα χρόνια ή όχι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ: 24-25 (Ημίχρονο 12-11)

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Σανίκης 3, Παπαδιονυσίου 5, Μισαϊλίδης 3, Κωστακίδης 5, Χάλαρης 4, Φάμπατς 3, Τσιλιμπάρης, Τσακνής, Παπαδόπουλος, Στούμπης, Καραμπουρνιώτης, Αλβανός.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Κωστης Μπούνας): Κεδέρης 6, Μωραϊτης 7, Νταρσουλάντ 1, Ζιβούλοβιτς 6, Ντούνης 1, Φίλιτς 4, Τζανιδάκης, Παπαπούλιος, Αραπακόπουλος, Τόμπρος, Ζαφειράκης, Μπάρμπας, Μπραουδακης, Κολλυρης.

*Στο 5ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης τραυματίστηκε στο μάτι ο Σελίμ Νταρσουλάντ ενώ στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Πάνος Αποστολίδης που είχε ενοχλήσεις στη μέση καθώς επίσης και ο Γαρύφαλλος Μπάγιος που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας καθώς ταλαιπωρείται τους τελευταίους μήνες από σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών.

Την Τετάρτη νέο τεστ με τον Διομήδη

Τα φιλικά προετοιμασίας θα συνεχιστούν την προσεχή Τετάρτη(23/08) με την ομάδα μας να υποδέχεται στο Δαΐς, τον Διομήδη Άργους στο δεύτερο φιλικό της χρονιάς!

 

Τελευταία Νέα