Αμφίβολη η συμμετοχή της Αζαρένκα στον US Open λόγω του μωρού

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Αμφίβολη η συμμετοχή της Αζαρένκα στον US Open λόγω του μωρού

bet365

Εν αμφιβόλω τίθεται η συμμετοχή της Βικτόρια Αζαρένκα στο τελευταίο γκραν σλαμ της χρονιάς στη Νέα Υόρκη, καθώς εκκρεμεί δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού.

Η δις νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν εξήγησε ότι μέσω twitter ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού είναι πιθανό να μην μπορέσει να ταξιδέψει στο US Open, στην περίπτωση που δεν μπορέσει να πάρει μαζί της τον νεογέννητο γιο της.

Ο λόγος είναι ότι είναι χωρισμένη με την πατέρα του μικρού και εκκρεμεί η δικαστική απόφαση της επιμέλεια του μικρού.

«Κανένας γονείς δεν θα έπρεπε να αποφασίζει ανάμεσα στο παιδί και την καριέρα του», έγραψε η 28χρονη Λευκορωσίδα, η οποία έφερε στον κόσμο τον μικρό Λίο τον περασμένο Δεκέμβρη και τον Ιούνιο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, δίνοντας το «παρών» στο Γουίμπλεντον όπου έφτασε έως τον 4ο γύρο.

«Δουλεύουμε για να λύσουμε κάποιες νομικές εκκρεμότητες. Αυτή τη στιγμή όπως έχουν τα πράγματα ο μόνος τρόπος για να παίξω στο US Open φέτος είναι να αφήσω το Λίο πίσω στην Καλιφόρνια, κάτι που δεν προτίθεμαι να κάνω», έγραψε η Αζαρένκα και συμπλήρωσε: «Παραμένω αισιόδοξη ότι της επόμενες ημέρες ο πατέρας του Λίο και εγώ θα μπορέσουμε να αφήσουμε τις διαφορές μας στην άκρη και θα κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση για να εργαστούμε πιο αποτελεσματικά ως ομάδα και να καταλήξουμε σε μία συμφωνία και για τους τρεις μας ώστε να είναι εφικτό να ταξιδεύουμε και για εμένα να αγωνιστώ. Το πιο σημαντικό όμως είναι να διασφαλιστεί ότι ο Λίο θα έχει συνεχή παρουσία και των δύο γονέων του», κατέληξε η φιναλίστ του US Open το 2012 και 2013.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα