Kύργιος, Ντελ Πότρο και Ντιμιτρόφ συνεχίζουν στο Σινσινάτι

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Kύργιος, Ντελ Πότρο και Ντιμιτρόφ συνεχίζουν στο Σινσινάτι

bet365

Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο και Νικ Κύργιος εξασφάλισαν το «εισιτήριο» για τον 3ο γύρο του τουρνουά Masters 1000 του Σινσιτάτι.

Ο Νο 7 στο ταμπλό Ντιμιτρόφ, απέκλεισε τον Φελιθιάνο Λόπεθ με 7-6(5), 6-4 και στον επόμενο γύρο θα αναμετρηθεί με τον Νο 30 στον κόσμο Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο. Ο Αργεντινός δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να θέσει εκτός συνέχειας τον Αμερικανό Μίτσελ Κρίγκερ με 6-4, 6-4.

Ντελ Πότρο και Νο 11 στην παγκόσμια κατάταξη Ντιμιτρόφ έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν 5 φορές (οι τρεις σε σκληρή επιφάνεια), με τον πρώτο να μετρά ισάριθμες νίκες. Τελευταία φορά είχαν κοντραριστεί πέρυσι στο Masters της Ρώμης.

Ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος, από την πλευρά του επιβλήθηκε 6-3, 7-6(3) του Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ και στον επόμενο γύρο διασταυρώνεται με τον Ίβο Κάρλοβιτς.

Το ζευγάρι Κύργιου-Κάρλοβιτς, έχει συναντηθεί 3 φορές, με τον γεννημένο στην Κανμπέρα, από Έλληνα πατέρα, Κύργιο να έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. Tελευταία τους αναμέτρηση πέρυσι στο Μasters του Μαϊάμι, με τον Κύργιο να κατακτά τη νίκη στα τρία σετ.

 

Τελευταία Νέα