Φουλ προπόνηση και πρώτο φιλικό για την ΑΕΚ!

Φουλ προπόνηση και πρώτο φιλικό για την ΑΕΚ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Φουλ προπόνηση και πρώτο φιλικό για την ΑΕΚ!

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός μίλησε στο gazzetta.gr για την προετοιμασία της ομάδας και το πρώτο φιλικό το προσεχές Σάββατο (19/08) με τον Διομήδη.

Ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: «Η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε μία κατάσταση, όπου υπάρχει πολλή κούραση. Έχουμε καθημερινά διπλές προπονήσεις και η αλήθεια είναι ότι στο φιλικό του Σαββάτου κόντρα στον Διομήδη δεν περιμένω τίποτα παραπάνω από το να κάνουμε μία δυνατή προπόνηση, με δεδομένο ότι το πρωί της ίδιας ημέρας θα έχουμε κανονικά προπόνηση.

Φυσικά, θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους αθλητές και θα είναι μία καλή ευκαιρία να αρχίσουμε να συνθέτουμε το παζλ της ομάδας, η οποία έχει αρκετές νέες προσθήκες.

Με το πρωτάθλημα να ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου, είναι γεγονός ότι θα θέλαμε ακόμη μία 1-2 εβδομάδες για προετοιμασία, ωστόσο, θα κάνουμε καθετί, ώστε η ομάδα να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας, όμως συνεχίζουμε με την ίδια ένταση και τον ίδιο ρυθμό τις σκληρές προπονήσεις έως και τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Η ΑΕΚ φέτος έχει ένα σοβαρό πλεονέκτημα, θα αγωνίζεται σε μία έδρα στολίδι και σε αυτό έχει συμβάλει τα μέγιστα, ο έφορος της ομάδας

Σημαντικό πλεονέκτημα για εμάς η έδρα έχουμε τη δυνατότητα εκεί καθημερινά, στολίδι που έχει συμβάλει και ο έφορος της ομάδας, κύριος Παπασταμάτης».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα