Εθνική αργία στην Μποτσουάνα η 10η Αυγούστου αν κερδίσει ο Μακβάλα!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Εθνική αργία στην Μποτσουάνα η 10η Αυγούστου αν κερδίσει ο Μακβάλα!

bet365

Παρά το γεγονός ότι Γιουσέιν Μπολτ δίνει την τελευταία του παράσταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδινου, ο Άιζακ Μακβάλα έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του.

Όπως είναι φυσικό έχει ξεσηκώσει και τους συμπατριώτες του, με τον Υπουργό Αθλητισμού της Μποτσουάνα, Θαπέλο Ολοπένγκ να δηλώνει στο ΒΒC ότι σε περίπτωση νίκης του Mακβάλα στα 200μ., η 10η Αυγούστου θα οριστεί ως εθνική αργία προς τιμήν του.

Θυμίζουμε ότι αθλητής είχε αποκλειστεί τόσο από τον τελικό των 400μ., όσο και από τα προκριματικά των 200μ. επειδή είχε προσβληθεί από εντεροϊό.

Κατόπιν της ένστασης που κατέθεσε η Μπουτσουάνα, δόθηκε τελικά χθες η ευκαιρία στον δρομέα να αγωνιστεί μόνος του στα προκριματικά των 200μ. εξασφαλίζοντας μάλιστα την πρόκριση στον ημιτελικό και την ίδια ημέρα στον τελικό.

Παράλληλα ανακοινώθηκε από τον Όλοπενγκ, ότι ο Μακβάλα θα λάβει το χρηματικό έπαθλο 10.000 δολαρίων το οποίο θα έπαιρνε σε έπαιρνε εάν κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα