Όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα στο Λονδίνο!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα στο Λονδίνο!

bet365

Το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου είναι προ των πυλών με τον Πρίγκιπα Άντριου να κηρύσσει την έναρξη των Αγώνων, αντί της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το επίσημο καλωσόρισμα των αθλητών από τις 203 χώρες θα κάνει ο πρόεδρος της IAAF, Σεμπάστιαν Κόου.

Στη μεγαλύτερη διοργάνωση-γιορτή, 16η από το 1983 όταν ξεκίνησε ο θεσμός θα λάβουν μέρος συνολικά 2.038 αθλητές.

«Η τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι πάντα συναρπαστική και θα ήθελα να χαιρετίσω τις λεγεώνες των ανθρώπων που δημιούργησαν τη σκηνή για τους αθλητές μας, ώστε οι οπαδοί απ' όλο τον κόσμο να απαθανατίσουν με την καρδιά και την φαντασία τους όσα θα συμβούν εδώ», δήλωσε ο Σεμπάστιαν Κόου.

Η γνωστή Βρετανή τραγουδίστρια της soul, Ρεμπέκα Φέρκιουσον θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο, ενώ αμέσως μετά το κοινό θα απολαύσει μία από τις επιτυχίες της «Glitter and Gold».

Στη συνέχεια η χορωδία, Games Maker Choir, αποτελούμενη από εθελοντές που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012 θα παρουσιάσει το «One Day Like This».

Στην τελετή θα μετάσχει και ο Γιούαν Τόμας, παγκόσμιος πρωταθλητής στα 4x400μ. το 1997 και πρωταθλητής Ευρώπης το 1998 στα 400μ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα