Στην 7η θέση του κόσμου η Εθνική

Gazzetta team
Στην 7η θέση του κόσμου η Εθνική

bet365

Την 7η θέση κατέκτησε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης μετά τη νίκη με 8-6 επί της Αυσταλίας. Τέλος η Εθνική για την Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Μετά την ήττα από την Ουγγαρία, η Ελλάδα πάλεψε για την 7η θέση και την κατέκτησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημας υγρού στίβου.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση νίκησαν με 8-6 την Αυστραλία του Σάκη Κεχαγιά και έτσι έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους με νίκη, μετά τις δύο ήττες από την έβγαλαν εκτός μάχης για μία θέση στο βάθρο.

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, με ανάρτησή της στο facebook, έκανε γνωστή την απόφασή της να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα. Η αρχηγός του Ολυμπιακού βάζει τέλος στην καριέρα της με το εθνόσημο μετά από 269 διεθνείς συμμετοχές και 173 γκολ.

Όσον αφορά στο ματς η Αυστραλία δεν μπορούσε να σκοράρει για 12 λεπτά, με το ημίχρονο να κλείσει με την άμυνά μας να δέχεται ένα γκολ! Η διαφορά μάλιστα έφτασε κάποια στιγμή και τα έξι (!) τέρματα με το σκορ να δείχνει 8-2. Στη συνέχεια η Αυστραλία κατάφερε και μείωσε στο 8-6, αλλά μέχρι εκεί.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Αυστραλία): 0-1, 1-4, 3-3, 2-0.

Διαιτητές: Φλορεστάνο (Βραζιλία), Φρανούλοβιτς (Κροατία)

Οι συνθέσεις:

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Γιανίτσας, Γκόφερς 1, Μπάκλινγκ 1, Χάλιγκαν, Μπίσοπ 1, Ριτζ, Γουέμπστερ 1, Ζίμερμαν, Αραντσίνι, Μιχαϊλοβιτς, Μπάξτερ 1, Στιρ 1, Χέτζες

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Β. Διαμαντοπούλου 2, Ελευθεριάδου, Μαργ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Κότσια 1, Μανωλιουδάκη, Ελευθ. Πλευρίτου, Ξενάκη 1, Χρ. Διαμαντοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα