Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ράλλυ Αιγαίου

Gazzetta team
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ράλλυ Αιγαίου

bet365

Στους όμορφους κήπους της Ναυτικής Διοίκησης Αιγαίου έπεσε η «αυλαία» του 54ου Ράλλυ Αιγαίου, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των επάθλων οι ιστιοπλόοι και οι φίλοι του αθλήματος είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις ωραίες στιγμές που έζησαν κατά τη διάρκεια των ιστιοδρομιών του ιστορικού θεσμού. «Είμαστε ευχαριστημένοι από την επιτυχημένη διεξαγωγή μίας ακόμη διοργάνωσης. Ο αγώνας κύλησε ομαλά, είχε ωραίο αέρα και οι αγωνιζόμενοι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα. Η ολοκλήρωση του 54ου Ράλλυ Αιγαίου σηματοδοτεί, για εμάς, την έναρξη των προετοιμασιών για το 55ο Ράλλυ Αιγαίου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Ιωάννης Μαραγκουδάκης. Στο 54ο Ράλλυ Αιγαίου πρώτευσαν στα ORC International το σκάφος «Optimum 3» (κυβερνήτες: Π. Λιβάς, Ν. Λάζος) και στα ORC Club το «Water Gipsy» (Ιωάννης Μαραγκουδάκης, Τζ. Κυριακίδης). Σε αυτά τα σκάφη το… βάπτισμα του Αιγαίου πήραν οι Ολυμπιονίκες μας, Δημήτρης Μούγιος (κωπηλασία) και Βούλα Κοζομπόλη (πόλο), αντίστοιχα. «Ήταν μία μοναδική εμπειρία. Ευχαριστώ του κυβερνήτες κ.κ. Μαραγκουδάκη και Κυριακίδη που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ με το σκάφος τους. Το επόμενό μου αγωνιστικό «ραντεβού» με το Αιγαίο θα είναι στη διοργάνωση του 2018», δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, πρόσθεσε: «Είχα ακούσει πολλά γι΄ αυτόν τον αγώνα και, πραγματικά, κατάλαβα γιατί αποτελεί τον κορυφαίο θεσμό στην ανοικτή θάλασσα. Ευχαριστώ τους κυβερνήτες και το πλήρωμα του «Οptimum 3». Επισκεφτήκαμε τρία πανέμορφα νησιά, τη Σύρο, τη Χίο και τη Σκύρο και ζήσαμε την ιστιοπλοϊκή μαγεία του Αιγαίου σε αγωνιστικούς ρυθμούς».

Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και διεξήχθη με την υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού. Χορηγός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν η πολυεθνική εταιρεία χρωμάτων Jotun, ενώ είχε ως υποστηρικτές μία πλειάδα εταιρειών κυρίως από τον χώρο της ναυτιλίας όπως η Koronakis s.a., η Technava s.a., η Carras (Hellas) s.a, η Tsakos Group of Companies, η Chartworld Shipping Corporation , η Angelicoussis Shipping Group, η ABS , η Lloyd’s Register, η Chandris ( Hellas) inc, η GasLog καθώς και οι εταιρείες καλλυντικών KORRES, τα ξενοδοχεία Chandris με έδρα την Χίο που επισκέφθηκε ο αγώνας και το ταξιδιωτικό πρακτορείο AKTINA TravelGroup.

 

Τελευταία Νέα