Οπαδοί του ΜακΓκρέγκορ επιτέθηκαν στην Άμπι Κλαρκ, σύντροφο του Μέιγουεδερ (pics)

Gazzetta team
Οπαδοί του ΜακΓκρέγκορ επιτέθηκαν στην Άμπι Κλαρκ, σύντροφο του Μέιγουεδερ (pics)

bet365

Ένας μήνας έμεινε μέχρι την απόλυτη μάχη στο ρινγκ και η κόντρα αποκτά μεγάλες διαστάσεις.

Η κόντρα των Μέιγουεδερ-ΜακΓκρέγκορ έχει μεταφερθεί για τα καλά και εκτός του ρινγκ, καθώς ολοένα και πληθαίνουν τα περιστατικά επίθεσης από οπαδούς των δύο μαχητών.

Τελευταίο θύμα της βλακείας μερικών ήταν η Άμπι Κλαρκ, η 25χρονη Αγγλίδα ηθοποιός, η οποία είναι ζευγάρι με τον Φλόιντ Μέιγουεδερ.

Η νεαρή ηθοποιός ανέφερε πως πρόσφατα είχε δεχτεί λεκτική επίθεση στο δρόμο με χυδαίες εκφράσεις από τρεις τύπους, οπαδούς του Ιρλανδού MMAer, που της φώναζαν: «Είσαι μια πλαστική γκόμενα. Ο Μέιγουεδερ θα πεθάνει».

Σε συνέχεια αυτού του απαράδεκτου τραμπουκισμού, τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/07), άγνωστοι πέταξαν ένα τούβλο και έσπασαν το τζάμι από το παράθυρο του σπιτιού της. Το τούβλο είχε πάνω του ένα σημείωμα που έλεγε «Fuck the Mayweathers»!

Οι φίλοι και οι γείτονες της Κλαρκ είναι σοκαρισμένοι από το γεγονός και όπως έχουν πει στα βρετανικά μέσα, η παρενόχληση δεν σταματά ούτε στο διαδίκτυο, όπου διάφοροι της γράφουν απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στο Instagram.

Ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε μέχρι τις 26 Αυγούστου που οι δύο αθλητές θα ανέβουν στο ρινγκ για τον πιο πολυσυζητημένο αγώνα της χρόνιας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα