Κυριαζής: «Ζητούμενο το μετάλλιο, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου»

Gazzetta team
Κυριαζής: «Ζητούμενο το μετάλλιο, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου»

bet365

Η κατάκτηση ενός μεταλλίου αναμφίβολα είναι μεγάλη επιτυχία για κάθε αθλητή, όμως, για τον Κυριαζή το χρώμα του σημερινού μεταλλίου δεν ήταν...το σωστό. Και αυτό γιατί γνωρίζει τόσο τις δυνατότητες του, όσο και τα όρια του.

"Εννοείται πως ένα μετάλλιο είναι πάντα το ζητούμενο. Όμως, εγώ σήμερα δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου. Μπήκα βιαστικά στον αγώνα για να κάνω τα πολλά μέτρα. Έκανα αρκετά λάθη, με ταλαιπώρησε αρκετά και ο αέρας κι έτσι δεν βγήκε αυτό που θα ήθελα.

Η αλήθεια είναι πως στην τρίτη βολή αγχώθηκα, όμως, τελικά κατάφερε να πετύχω μια προσπάθεια που μου έδινε το δικαίωμα να συνεχίσω", είπε από το Μπίντγκοζ ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης και συμπλήρωσε:

"Η τέταρτη και η τελευταία βολή ήταν οι καλύτερες, μάλιστα στην έκτη αν δεν είχα κοντράρει θα ήταν νομίζω πολύ καλύτερη. Τώρα θα πάρω μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 κι έπειτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα".

Ο Κυριαζής είναι ένας από τους κορυφαίους ακοντιστές της χρονιάς στην κατηγορία των Ανδρών και αναμένεται να διεκδικήσει μια καλή παρουσία και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα