Παγκόσμιο 470: Κακή κούρσα για τα ελληνικά πληρώματα

Gazzetta team
Παγκόσμιο 470: Κακή κούρσα για τα ελληνικά πληρώματα

bet365

Από μια ιστιοδρομία έγινε την Πέμπτη τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας 470 που συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη.


Οι καιρικές συνθήκες από το πρωί έδειχαν ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές με κύρια χαρακτηριστικά τη χαμηλή ένταση του ανέμου τη ζέστη και την υγρασία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δοθεί αναβολή η οποία διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες με τα σκάφη να πέφτουν τελικά στη θάλασσα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα με την ένταση του ανέμου να κυμαίνεται μεταξύ 5 και 8 μιλίων.
Στους άνδρες η κορυφή παρέμεινε αμετάβλητή καθώς οι Σουηδοί Anton DAHLBERG / Fredrik BERGSTROM, αν και είχαν πολύ άσχημη κούρσα σήμερα, είναι σταθερά πρώτοι με 12 βαθμούς. Ακολουθούν οι Αυστριακοί David BARGEHR / Lukas MAHR με 20 βαθμούς και στην 3η θέση οι Αυστραλοί Mathew BELCHER / Will RYAN, με 24 βαθμούς.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Όσον αφορά τα Ελληνικά πληρώματα Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής δεν είχαν καλή κούρσα, (τερμάτισαν στην 26η θέση σήμερα), με αποτέλεσμα να μην την κρατήσουν και να υποχωρήσουν στη 15η θέση με 76 βαθμούς. Στην 23η θέση της γενικής κατάταξης με 98 βαθμούς βρίσκονται ο Βασίλης Παπουτσόγλου με τον Ιωάννη Ορφανό ο οποίοι στη σημερινή κούρσα τερμάτισαν στην 21η θέση.

Οι δύο Σουηδοί πρωταθλητές Anton DAHLBERG και Fredrik BERGSTROM που προπορεύονται στη γενική κατάταξη, σε δήλωσή τους τόνισαν ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος και από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης ενώ αναφέρθηκαν και στη δυσκολία που συνάντησαν λόγω της ζέστης και της υγρασίας που επικράτησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Χαριτολογώντας μάλιστα είπαν ότι θα προπονηθούν για να την αντέξουν.
Σε ότι αφορά τη σημερινή τους κούρσα, επισήμαναν ότι δεν τα πήγαν καλά καθώς ήταν η χειρότερη τους μέχρι τώρα (τη διέγραψαν όπως είχαν το διακαίωμα βάσει των κανονισμών) ενώ δήλωσαν ότι θα προσπαθήσουν στη συνέχεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αμετάβλητη η κορυφή και στις γυναίκες όπου οι Πολωνίδες Agnieszka SKRZYPULEC / Irmina GLISZCZYNSKA παρέμειναν στην κορυφή της γενικής με 18 βαθμούς με τις Βρεττανίδες Hannah MILLS / Eilidh MCINTYRE να ακολουθούν με 31 βαθμούς. Στην 3η θέση οι Σλοβένες Tina MRAK / Veronika MACAROL με 34 βαθμούς.

Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου υποχώρησαν στην 11η θέση της γενικής κατάταξης με 62 βαθμούς.

Για σήμεραα η εκκίνηση των ιστιοδρομιών έχει προγραμματιστεί – πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες - στις 14:00 το μεσημέρι.

 

Τελευταία Νέα