Βίνους vs Mουγουρούθα ο τελικός του Γουίμπλεντον

Βίνους vs Mουγουρούθα ο τελικός του Γουίμπλεντον

bet365

H Bίνους Γουίλιαμς επέστρεψε στους τελικούς του Γουίμπλεντον για πρώτη φορά από το 2009 και διεκδικεί κόντρα στην Μουγουρούθα τον 6ο τίτλο της καριέρας της!

Η Αμερικανίδα χρειάστηκε μία ώρα για να πάρει την πρόκριση με 6-4, 6-2 από την Τζοάνα Κόντα. Σε ότι αφορά στην Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα ισοπέδωσε 6-1, 6-1 την Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα.

Η 37χρονη Γουίλιαμς φαίνεται να διανύει την δεύτερη νιότη και έχοντας φτάσει στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν φέτος, δίνει το «παρών» στον 16ο τελικό γκραν σλαμ της καριέρας της και δεύτερο την φετινό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τελευταία φορά που είχε πανηγυρίσει τίτλο γκραν σλαμ ήταν το 2008 στο All England Club.

H Γουίλιαμς έχει το 6ο καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της open era σε γκραν σλαμ και το 2ο καλύτερο από ενεργές παίκτριες, πίσω από τους 29 τελικούς της αδελφής της.

Αυτός θα είναι ο 82ος τελικός στην καριέρα της, έχοντας κατακτήσει 49 τίτλους.

Από την πλευρά της η Ισπανίδα χρειάστηκε μόλις 64 λεπτά για να διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο γκραν σλαμ στην καριέρα της έπειτα από το Ρολάν Γκαρός του 2016.

Η 23χρονη ήταν καταιγιστική και δεν άφησε καμία ελπίδα στην Ριμπαρίκοβα.

Βίνους Γουίλιαμς και Μουγουρούθα έχουν αναμετρηθεί συνολικά 4 φορές, με την πρώτη να μετρά τρεις νίκες. Τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί ήταν στα προημιτελικά του Masters της Ρώμης, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Μουγουρούθα.

 

Τελευταία Νέα