Ο... απόλυτος χαμός και στο Τορόντο για Μεϊγουέδερ – ΜακΓκρέγκορ! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο... απόλυτος χαμός και στο Τορόντο για Μεϊγουέδερ – ΜακΓκρέγκορ! (vids)

bet365

Η μάχη προς το παρόν μένει μακριά από το ρινγκ και περιορίζεται στις συνεντεύξεις Τύπου, όμως οι Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ προσφέρουν θέαμα με την... ανεξέλεγκτη λεκτική διαμάχη τους!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Ιρλανδός, προκλητικός και αλαζόνας ως συνήθως έφτασε σε σημείο να πει στον αντίπαλό του (το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου) πως δεν ξέρει ούτε να διαβάζει και έκανε άδικο κόπο να πάρει μαζί του μια σχολική τσάντα στο stage που φιλοξενήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο Τορόντο.

Άρχισε τα... δικά του με το κοστούμι και την «παιδική» ενδυμασία του Μεϊγουέδερ παρά την ηλικία του, ενώ, όση ώρα έκανε το «σόου» του μπροστά στον κόσμο, ο Αμερικανός έμενε σιωπηλός μαζί με το team του.

Όταν έφτασε η δική του ώρα να μιλήσει, είπε στον ΜακΓκρέγκορ πως αν πιστεύει τόσο πολύ στον εαυτό του, να ποντάρει ολόκληρο τον μισθό που θα πάρει από τη μάχη τους!

Όταν ο ΜακΓκρέγκορ πήρε τη σημαία της Ιρλανδίας και την πέταξε στο πρόσωπο του Μεϊγουέδερ σε μια ένδειξη... υποτίμησης προς τον αντίπαλο, του γύρισε μπούμερανγκ με την κίνηση που έκανε ο Αμερικανός, δείχνοντας πως θα το παίξει μια χαρά το παιχνιδάκι...

Δείτε βίντεο από όσα συνέβησαν στο Τορόντο:

 

Τελευταία Νέα