Στον ημιτελικό ο Φέντερερ, αποσύρθηκε ο Τζόκοβιτς... (pics, vid)

Στον ημιτελικό ο Φέντερερ, αποσύρθηκε ο Τζόκοβιτς... (pics, vid)

bet365

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον, επικρατώντας του 6-4, 6-2, 7-6(4) του Μίλος Ράονιτς, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αναγκάζεται να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού...

Η κλάση του Ελβετού ήταν σαφώς ανώτερη από αυτή του 26χρονου Καναδού, ο οποίος παρότι στο τρίτο σετ το πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις δεν κατάφερε να αλλάξει την μοίρα του.

Έτσι, ο Βασιλιάς βρίσκεται στα ημιτελικά του αγγλικού Όπεν για 12 φορά την καριέρα του και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του 8ου τίτλου του στο Λονδίνο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Μεγάλος άτυχος της αποψινής ημέρας ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί στο δεύτερο σετ του ματς κόντρα στον Τόμας Μπέρντιχ ενώ το σκορ ήταν 7-6(2), 2-0, υπέρ του αντιπάλου του. O Σέρβος ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και δεν θέλησε να πιέσει παραπάνω τον εαυτό του.

Σε ότι αφορά στον Φέντερερ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Μπέρντιχ, με τον οποίο έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν 24 φορές, με τον πρώτο να προηγείται 18-6.

Τελευταία φορά που είχε νικήσει ο Τσέχος ήταν το 2013, ενώ η μοναδική φορά που έχουν αναμετρηθεί σε γρασίδι ήταν στο Γουίμπλεντον του 2010, όπου ο Ελβετός ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 6-1, 6-4.

O κάτοχος 18 γκραν σλαμ χρειάζεται 2 νίκες για να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα φτάσει τους 8 τίτλους στα 140 χρόνια ιστορίας του αγγλικού όπεν και ο γηραιότερος που φτάνει στα ημιτελικά μετά τον Κεν Ρόουζγουολ, ο οποίος ήταν 39 ετών το 1974.

Με τον Φέντερερ να μην έχει χάσει ούτε σετ, τα εμπόδια που τον χωρίζουν από το τρόπαιο είναι ο Μπέρντιχ κι ένας εκ των Κουέρι-Τσίλιτς...

«Είμαι τόσο χαρούμενος που θα είμαι σε έναν ακόμη ημιτελικό εδώ. Το όνειρο μου συνεχίζεται... θα δούμε τι θα συμβεί!», δήλωσε ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών!

 

Τελευταία Νέα