Εκτός Γουίμπλεντον ο Ναδάλ! (vid)

Εκτός Γουίμπλεντον ο Ναδάλ! (vid)

bet365

O Zιλς Μίλερ αξιοποίησε τον 5ο ματς πόιντ και έπειτα από 4 ώρες και 47 λεπτά κατάφερε να αποκλείσει τον Ράφα Ναδάλ επικρατώντας 6-3, 6-4, 3-6, 4-6, 15-13 και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον!

Wimbledon, Υψηλές αποδόσεις και ακόμα υψηλότερα έπαθλα* (21+)

Aυτή είναι η σημαντικότερη νίκη στην καριέρα του Λουξεμβούργιου τενίστα, αφού είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει νίκη επί του Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, η πρώτη που προκρίνεται στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον και η δεύτερη σε γκραν σλαμ.

Η πρώτη ήταν στο Αμερικανικό Όπεν του 2008, όπου είχε νίκησε τον Νο 5 του ταμπλό, Νικολάι Νταβιντένκο.

Τον αντίπαλο του στον προημιτελικό ο Μίλερ θα περιμένει έως αύριο για να τον μάθει καθώς η αναμέτρηση ανάμεσα στους Μαναρινό και Τζόκοβιτς αναβλήθηκε λόγω της προχωρημένης ώρας.

Ο Ρότζερ Φέντερερ έπεσε πολύ έξω στις προβλέψεις του, σχετικά με την πορεία που θα διέγραφε φέτος ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος μένει εκτός προημιτελικών για 6η συναπτή σεζόν (πέρυσι δεν αγωνίστηκε). Ο Ελβετός δήλωσε ότι, «Έχω δυσκολότερη κλήρωση για να φτάσω στα ημιτελικά απ' ότι ο Τζόκοβιτς. Θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω, αφού έχουμε καιρό να παίξουμε.

Με δεδομένο τον τρόπο που παίζει ο Ράφα θα εκπλαγώ αν ο Μάρει φτάσει στον τελικό. Νομίζω ότι ο Ράφα θα τα καταφέρει»...

Σε ότι αφορά στον αγώνα ήταν χάρμα ιδέσθαι, με τους δύο τενίστες να αρνούνται πεισματικά να εγκαταλείψουν τη μάχη.

Στο μεγαλύτερο σε διάρκεια φετινό ματς της διοργάνωσης το μεσογειακό ταμπεραμέντο του Ράφα, βρέθηκε αντιμέτωπο με την ψυχρότητα του Βόρειου και σε αυτή τη μάχη υπερίσχυσε ο Μίλερ.

Ο Νο 26 στον κόσμο τενίστας πήρε το 5ο σετ, το οποίο ξεπέρασε σε διάρκεια τις 2 ώρες. Χαρακτηριστικό είναι ότι από το πρώτο ματς πόιντ έως το 5ο που κατάφερε να αξιοποιήσει ο 34χρονος τενίστας πέρασε 1,5 ώρα!

Στο δρόμο του για τα προημιτελικά ο Μίλερ έχει αποκλείσει τους Φούκσοβιτς (Ουγγαρία), Ροσόλ (Τσεχία), Μπεντένε (Μ. Βρετανία) και εσχάτως τον κάτοχο 2 τίτλων στο Γουίμπλεντον και 15 γκραν σλαμ συνολικά.

 

Τελευταία Νέα