Καμμένου: «Εδώ χάσαμε ολόκληρη Ρουμπέση και σταθήκαμε όρθιοι»

Καμμένου: «Εδώ χάσαμε ολόκληρη Ρουμπέση και σταθήκαμε όρθιοι»

bet365

Ο Ολυμπιακός με κίνηση MAT έκανε αποφασιστικό βήμα για να σαρώσει τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποκτώντας από τη Βουλιαγμένη την πολυτιμότερη παίκτρια της, την Χριστίνα Τσουκαλά. Αυτό αναβάλει τα σχέδια της Αλεξίας Καμμένου, σίγουρα όμως δεν τα αλλάζει, όπως τόνισε η ίδια στο gazzetta.gr.

Είναι γνωστό ότι η Αλεξία Καμμένου προόριζε την Χριστίνα Τσουκαλά για να καλύψει το κενό που είχε αφήσει η Αντιγόνη Ρουμπέση.

H διεθνής πολίστρια είχε ήδη από φέτος αναλάβει ηγετικό ρόλο σε μία ομάδα που την πλαισίωναν επί το πλείστον νεαρότερες αθλήτριες.

Στόχος της προπονήτριας της Βουλιαγμένης ήταν να χτίσει ένα σύνολο , το οποίο την προσεχή τριετία θα ήταν ανταγωνιστικό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις το πλάνο παίρνει αναβολή αλλά σε καμία περίπτωση δεν ματαιώνεται: «Η γιαγιά μου έλεγε μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες.

Ο καθένας επιλέγει το δρόμο που θα τραβήξει. Η Χριστίνα είχε τη δυνατότητα να ηγηθεί μίας καινούριας προσπάθειας, εκείνη όμως επέλεξε κάτι άλλο, το οποίο θα της βγαίνει πιο εύκολα.

Ο αθλητής δεν πρέπει να μένει σε μία ομάδα αν δεν θέλει, πρέπει οι αποφάσεις του να γίνονται σεβαστές. Πρέπει όμως να έχει συνέπεια των λόγων και των πράξεων του, ώστε να γίνεται και ο ίδιος σεβαστός, τόσο από την πρώην όσο και από τη νέα του ομάδα.

Η Χριστίνα Τσουκαλά μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα φύγει και τρεις μέρες μετά άλλαξε γνώμη. Αυτό μας δημιούργησε ένα πρόβλημα στον προγραμματισμό της ομάδας.

Όμως, ουδείς -παίκτης ή προπονητής- είναι αναντικατάστατος, οι ομάδες μένουν. Εδώ χάσαμε ολόκληρη Ρουμπέση και καταφέραμε και σταθήκαμε όρθιοι...

Σε ότι αφορά στον Ολυμπιακό, έκανε το φυσιολογικό, δηλαδή κινήθηκε για την απόκτηση μίας παίκτριας, η οποία ήταν ελεύθερη.

Στόχος της Βουλιαγμένης είναι να φτιάξει μία δυνατή ομάδα, η οποία δεν θα εξαρτάται από μία ή δύο παίκτριες. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη»

 

Τελευταία Νέα