Εγκατέλειψε ο Κλιζάν, εύκολη πρόκριση για Νόλε (vid)

Gazzetta team
Εγκατέλειψε ο Κλιζάν, εύκολη πρόκριση για Νόλε (vid)

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπαιξε για μόλις 40 λεπτά απέναντι στον Σλοβάκο αντίπαλό του, ο οποίος εγκατέλειψε στα μέσα του δεύτερου σετ.

Ο Μάρτιν Κλίζαν μπήκε δυνατά στο κεντρικό κορτ του Γουίμπλεντον, αποφασισμένος να παλέψει απέναντι στον Σέρβο. Ήταν συγκεντρωμένος από το σερβίς, όμως Νόλε περίμενε. Και στο όγδοο game κατάφερε το μπρέικ που ουσιαστικά έκρινε την έκβαση του πρώτου σετ (6-3). Ο Κλίζαν ξεκίνησε να δείχνει επηρεασμένος από τον τραυματισμό του πριν ολοκληρωθεί. Κάλεσε ιατρικό τάιμ άουτ, όμως δεν κατάφερε να σταθεί παρά μόνο σε δύο games στο δεύτερο σετ.

Έτσι, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα ο Νόβακ Τζόκοβιτς να προκριθεί ξεκούραστα στον δεύτερο γύρο, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Τσέχο Άντεμ Πάβλασεκ. Ο Σέρβος ευχήθηκε τα καλύτερα στον αντίπαλό του, τονίζοντας ότι ποτέ δεν είναι ωραίο να τελειώνουν οι αγώνες με αυτόν τον τρόπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα