Το gazzetta.gr στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας ORC

Το gazzetta.gr στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας ORC

bet365

Το gazzetta.gr στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας “ORC Worlds” στο Porto San Rocco της Τεργέστης, με καθημερινές ανταποκρίσεις και φωτογραφίες.

Ξεκίνησε σήμερα με την δοκιμαστική ημέρα ή “practice race day” το παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας “ORC Worlds” στο “PORTO SAN ROCCO”, της Τεργέστης, με πολύ μεγάλη συμμετοχή σκαφών από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους βρίσκεται και μία Ελληνική συμμετοχή με το σκάφος BULLET – ENCODE του Νίκου Σινούρη, με τον Δημήτρη Δεληγιάννη στην θέση του tactitian τον Σίμο Καμπουρίδη στο τιμόνι και ένα από τα καλύτερα ελληνικά πληρώματα, να ανταγωνίζεται τις ξένες συμμετοχές.

Για την φωτογραφική κάλυψη του event βρίσκεται στην περιοχή και ο βραβευμένος φωτογράφος ιστιοπλοϊκών αγώνων Νίκος Ζάγκας, που θα μας στέλνει φωτογραφικό υλικό για να απολαμβάνουμε την δράση του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα