Την 3η θέση η εθνική που ηττήθηκε από την Ιταλία

Gazzetta team
Την 3η θέση η εθνική που ηττήθηκε από την Ιταλία

bet365

Στην 3η θέση έμεινε η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε, αφού στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε με 9-8 από την Ιταλία.

Το αντιπροσωπετικό μας συγκρότημα είχε ένα κακό δεύτερο οκτάλεπτο, όταν το 2-2 της πρώτης περιόδου μετατράπηκε σε 6-2 στη λήξη του ημιχρόνου. Μάλιστα στις αρχές της τρίτης περιόδου η διαφορά έφτασε μέχρι και στα 5 γκολ (7-2), όμως η Εθνική μας ομάδα απάντησε με σερί 3-0 και βρέθηκε πίσω με 7-5 με τη συμπλήρωση 24 λεπτών αγώνα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στην τελευταία περίοδο η Ιταλία κατάφερε να διατηρεί το προβάδισμα των δύο γκολ, με την Εθνική μας να μειώνει για πρώτη φορά τη διαφορά στην ελάχιστή τιμή της (9-8), 20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 9-8

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-0, 1-3, 2-3

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Κότσια, Διαμαντοπούλου Β. , Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου, Ασημάκη, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Χρ.

Στην αποστολή συμμετείχε και η Χριστίνα Τσουκαλά που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, καθώς και η συνεργάτιδα του Γιώργου Μορφέση, Αγγελική Γερόλυμου, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και ο διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής.

Στο άλλο παιχνίδι η Ισπανία επιβλήθηκε της Ρωσίας με 13-9.

Τελική Βαθμολογία

Ιταλία 9 (29-26)
Ισπανία 6 (32-25)
Ελλάδα 3 (28-30)
Ρωσία 0 (29-37)
Περισσότερα (τα γκολ) σε λίγο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα