Oι κορυφαίοι κολυμβητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑΜΕΑ

Gazzetta team
Oι κορυφαίοι κολυμβητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑΜΕΑ

bet365

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, ο κάτοχος 10 μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, ο Χρήστος Ταμπαξής που έχει στο βιογραφικό του πέντε μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και ο τρις Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου, Αριστείδης Μακροδημήτρης είναι τέσσερις μόλις από τους συνολικά 220 αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης το οποίο θα φιλοξενηθεί αύριο και μεθαύριο στο ΟΑΚΑ.

Το εφετινό πρωτάθλημα, στηρίζει ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ Α.Ε. Και τις δύο ημέρες, οι αγώνες θα εκκινήσουν στις 10:00 το πρωί. Το απογευματινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:00. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Να θυμίσουμε πως το κορυφαίο εγχώριο κολυμβητικό ραντεβού για το 2017, αποτελεί το προτελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μέξικο Σίτι. Στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, οι Έλληνες κολυμβητές είχαν καταρρίψει συνολικά 56 πανελλήνια ρεκόρ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ξιφασκία με αμαξίδιο: Στην 19η θέση του ξίφους μονομαχίας η Λουφάκη

Την 19η θέση στο ξίφος μονομαχίας Β` κατηγορίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ξιφασκίας με αμαξίδιο που φιλοξενείται από χθες στην Βαρσοβία, κατέλαβε η Κέλλυ Λουφάκη. Τρεις θέσεις πιο κάτω βρέθηκε η Ελένη Πρελορέντζου, ενώ στο ξίφος μονομαχίας Α` κατηγορίας, η Αδαμαντία-Στυλιανή Ζαχαριάδη κατετάγη 28η. Και οι τρεις αθλήτριες, ταξίδεψαν στην πολωνική πρωτεύουσα μα προσωπικά τους έξοδα.

 

Τελευταία Νέα