Στο κυρίως ταμπλό του Γουίμπελντον ο Τσιτσιπάς

Στο κυρίως ταμπλό του Γουίμπελντον ο Τσιτσιπάς

bet365

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γουίμπλεντον και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε του Βέλγου Γιόρις ντε Λοόρ με 6-3, 3-6, 6-3, 3-6, 7-5.

Παρότι ο 18χρονος τενίστας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι του κόντρα στον 24χρονο αντίπαλο του Νο 197 στον κόσμο, είχε αρκετά σκαμπανευάσματα στην απόδοση του, με αποτέλεσμα να μετατρέψει σε ντέρμπι ένα ματς που ήταν στις δυνατότητες του.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Στο 5ο σετ ο Τσιτσιπάς έχασε την ψυχραιμία του όταν δόθηκε άουτ ένα forehand του στο 3-3, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος του, όμως ευτυχώς γρήγορα ανέκτησε την αυτοκυριαρχία του ισοφαρίζοντας σε 4-4.

Το κρίσιμο μπρέικ ο ταλαντούχος τενίστας το πέτυχε στο 12ο γκέιμ σφραγίζοντας έτσι τη νίκη.

Έτσι, ο περσινός κάτοχος στα διπλά των τζούνιορ κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη έπειτα από 3 ώρες και 5 λεπτά και να εξασφαλίσει για πρώτη φορά την είσοδο του στο κυρίως ταμπλό των ανδρών του αγγλικού όπεν και δεύτερη στην καριέρα του, μετά το Ρολάν Γκαρός.

Ο τελευταίος Έλληνας που αγωνίστηκε στο All England Club ήταν το 2003 ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης, με την Ελλάδα να έχει φέτος διπλή εκπροσώπηση, αφού στο κυρίως ταμπλό βρίσκεται απευθείας η Μαρία Σάκκαρη.

 

Τελευταία Νέα