Κόντρα σε Οχσενχάουζεν, Λα Ρομάν και Βάλτερ Βελς η Οστράβα του Γκιώνη

Gazzetta team
Κόντρα σε Οχσενχάουζεν, Λα Ρομάν και Βάλτερ Βελς η Οστράβα του Γκιώνη

bet365

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Παρίσι η κλήρωση της 1ης φάσης στο Champions League ανδρών της περιόδου 2017-2018.

Η διαδικασία είχε γι’ άλλη μια χρονιά ελληνικό ενδιαφέρον, αφού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα είναι παρών ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Με νέα φανέλα βέβαια, καθώς μετακινήθηκε στην τσεχική Οστράβα και αυτή θα είναι η 4η διαφορετική ομάδα, με την οποία θ’ αγωνιστεί στον θεσμό μετά τη γαλλική Ανζέ, τη γερμανική Μπορούσια Ντίσελντορφ και την πολωνική Μπογκόρια Γκρότζισκ!

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Η Οστράβα κληρώθηκε στο γκρουπ C και θα συναντήσει τη γερμανική Οχσενχάουζεν (επικεφαλής), τη γαλλική Λα Ρομάν και την αυστριακή Βάλτερ Βελς. Απών θα είναι φέτος ο Καλλίνικος Κρεάνγκα, που ως γνωστόν, αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από τη γαλλική Ενεμπόν και πήρε μεταγραφή στην ολλανδική Ταβέρζο (πρωταθλήτρια μεν η ομάδα, αλλά δεν μετέχει στο συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Κύπελλο).

Στο Παρίσι έγινε και μίτινγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν, ενώ η κλήρωση μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο facebook. Οι συμμετοχές είναι και φέτος 16 και η ρωσική Όρενμπουργκ (κάτοχος του τίτλου), η Μπορούσια Ντίσελντορφ, η Οχσενχάουζεν και η επίσης ρωσική UMMC τέθηκαν επικεφαλής των αντίστοιχων γκρουπ ως τα τέσσερα πρώτα φαβορί.

Η Οστράβα ήταν νούμερο 11 στα seeding. Βρέθηκε στο 3ο γκρουπ με το νούμερο 3 των αγώνων και πρώην φιναλίστ τελικού (το 2009) Οχσενχάουζεν, τη Λα Ρομάν, που την περασμένη σεζόν κατέκτησε το E.T.T.U. Cup (νούμερο 7 στα seeding) και τη Βάλτερ Βελς (προτελευταία στα seeding), επίσης γνώριμη για τους Έλληνες αθλητές από άλλες αναμετρήσεις σε γκρουπ.

Από το κάθε γκρουπ προχωρούν στα προημιτελικά οι δύο πρώτες ομάδες. Η Οχσενχάουζεν και η Λα Ρομάν θεωρούνται φαβορί για την πρόκριση, αλλά φυσικά η Οστράβα με την προσθήκη του Γκιώνη μπορεί να περάσει στο ταμπλό. Η φετινή διοργάνωση κάνει πρεμιέρα στo διάστημα 27-29 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το πρόγραμμα, που μεταδόθηκε στην κλήρωση, οι Τσέχοι θ’ αγωνιστούν στη Γερμανία με την Οχσενχάουζεν.

Όλα τα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ:
Γκρουπ A:
Όρενμπουργκ (Ρωσία)
Ποντουάζ Σερζί (Γαλλία)
Μπογκόρια Γκρότζισκ (Πολωνία)
Σπόρτινγκ Κλαμπ (Πορτογαλία)
Γκρουπ B:
TTSC UMMC (Ρωσία)
Σααρμπρούκεν (Γερμανία)
Σαρτρ ASTT (Γαλλία)
Έσλοβ (Σουηδία)
Γκρουπ C:
Οχσενχάουζεν (Γερμανία)
Σπορ Λα Ρομάν (Γαλλία)
Οστράβα (Τσεχία)
Βάλτερ Βελς (Αυστρία)
Γκρουπ D:
Μπορούσια Ντίσελντορφ (Γερμανία)
Ντζιάλντοβο (Πολωνία)
Ενεμπόν TT (Γαλλία)
Ρόσκιλντε BTK (Δανία)

 

Τελευταία Νέα