«Στον Ολυμπιακό θέλουμε να κερδίζουμε τα πάντα!» (vids)

«Στον Ολυμπιακό θέλουμε να κερδίζουμε τα πάντα!» (vids)

bet365

O Oλυμπιακός κατέκτησε το 58ο πρωτάθλημα Κολύμβησης στην ιστορία του και 22ο συναπτό στο ΟΑΚΑ και ο αρχιπροπονητής, Νίκος Γέμελος τονίζει στο gazzetta.gr ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν σύντομα κάποιο, παρά την αύξηση του ανταγωνισμού.


Ο επικεφαλής του τμήματος κολύμβησης των «ερυθρολεύκων» του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος είπε: «Είναι το πρώτο πρωτάθλημα χωρίς το Σπύρο Γιαννιώτη, αλλά ουσιαστικά παραμένει πάντα δίπλα μας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αυτό το πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερη αξία, γιατί πιεστήκαμε στους άνδρες, όμως αποδείξαμε ότι με τις σωστές επιλογές και με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό το αξίζαμε.

Η πρόκληση του πρωταθλήματος είναι κάθε χρόνο μεγάλη, αφού κανένας δεν θέλει να βάλει το όνομα του δίπλα σε ένα χαμένο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Το βάρος της ευθύνης στις πλάτες μας είναι τεράστιο. Ως αθλητής έχασα ένα πρωτάθλημα το 1987 και σίγουρα δεν θα ήθελα να χάσω κανένα ως προπονητής.


Εχω εμπιστοσύνη στους αθλητές μας γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις, γι αυτό και καταφέρνουν να αντεπεξέρχονται την πίεση των αγώνων. Ξέρουν ότι πρέπει να κερδίζουμε!

Στον Ολυμπιακό θέλουμε να κερδίζουμε τα πάντα και γι αυτό το λόγο η διοίκηση του συλλόγου και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάντα δίπλα μας.

Ευχαριστώ τη γυναίκα μου Αλεξάνδρα Γκικάκη, τον βοηθό μου Σπύρο Φιλίπουλο, τον υπεύθυνο των προαγωνιστικών τμημάτων, Κώστα Στέπα, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στις μικρές κατηγορίες, τον Κώστα Αντωνάκου, ο οποίος έχει την ευθύνη της ενδυνάμωσης, όπως και ο Γιώργος Τσέλης, ο οποίος έχει υπ' ευθύνη του την ενδυνάμωση των κορυφαίων κολυμβητών μας».

Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν την πρώτη θέση στη βαθμολογία ανδρών και γυναικών με 416,5 βαθμούς. Στις επιμέρους κατηγορίες ο Ολυμπιακός ήταν επίσης πρώτος. Στους άνδρες συγκέντρωσε 204,5 και στις γυναίκες 212 βαθμούς.

 

Τελευταία Νέα