Αγωγή Κυτέα κατά ΟΑΚΑ, με αφορμή τον τραυματισμό του Φιλιππίδη!

Αγωγή Κυτέα κατά ΟΑΚΑ, με αφορμή τον τραυματισμό του Φιλιππίδη!

bet365

Αγανακτισμένος ο προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη, Δημήτρης Κυτέας αποκάλυψε στο gazzetta.gr ότι προτίθεται να καταθέσει αγωγή σε βάρος του ΟΑΚΑ για τον τραυματισμό του αθλητή του, με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο να επισημαίνει την ανάγκη να γίνει ξανά λειτουργικό συνολικά το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας.

Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε αναφορικά με την απίστευτη αδιαφορία που έχει επιδείξει η διοίκηση του ΟΑΚΑ: «Το Σεπτέμβριο του 2016 είχε κλιμάκιο του ΣΕΓΑΣ, ανάμεσα στους οποίους ο πρόεδρος, Κώστας Παναγόπουλος κι εγώ με την διοίκηση του ΟΑΚΑ.
Ο πρόεδρος πρότεινε να προχωρήσει η ομοσπονδία σε αποκατάσταση των ζημιών και το κόστος αυτών να ισοσκελιστεί με της οφειλές της προς το ΟΑΚΑ. Η απάντηση του ΟΑΚΑ το οποίο ενοικιάζει χώρους του σταδίου σε ανθρώπους δεν αποδίδουν ούτε φόρους, ούτε τίποτα ήταν αρνητική και φρόντισαν μόνο για την αποκατάσταση των ζημιών στην οροφή, η οποία όπως όλοι θυμόμαστε έμπαζε νερά.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το αποτέλεσμα δυστυχώς ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Φιλιππίδη (σ.σ.: υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου).

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης δηλώνω ότι προτίθεμαι να καταθέσω αγωγή εναντίον του ΟΑΚΑ, αφού ο αθλητής μου δεν ξέρουμε πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά».

Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος πρόσθεσε σχετικά με τις συζητήσεις που είχαν γίνει το περασμένο φθινόπωρο, αλλά και τα όσα ακολούθησαν: «Τον περασμένο Σεπτέμβριο η διοίκηση του ΟΑΚΑ αρνήθηκε να αναλάβει ο ΣΕΓΑΣ την αποκατάσταση των ζημιών στο κλειστό προπονητήριο και τα κόστη να αφαιρεθούν από τις οφειλές προς το ΟΑΚΑ.

Έκτοτε η διοίκηση προχώρησε στην επισκευή της οροφής, με τις υπόλοιπες ζημιές να παραμένουν σε εκκρεμότητα έως σήμερα.

Ο ΣΕΓΑΣ στο διάστημα αυτό φρόντισε να διακανονίσει τις οφειλές παρελθόντων ετών προς το ΟΑΚΑ, οι οποίες έφταναν τις 205.000 ευρώ, έχοντας ήδη καταβάλει 40.000 ευρώ και προκήρυξε διαγωνισμό προκειμένου να αναλάβει το κόστος αποκατάστασης του ελαστικού τάπητα.

Δυστυχώς οι εξελίξεις μας πρόλαβαν, όπως τονίσαμε και στην ανακοίνωση, ο ανάδοχος του έργου είχε προγραμματιστεί -και δεν αλλάζει κάτι- να μπει για εργασίες την προσεχή Πέμπτη (22/06) μιας και οι διεθνείς μας θα βρίσκονται στο Λιλ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων.

Φυσικά, τα έξοδα θα βαρύνουν την ομοσπονδία παρότι η εγκατάσταση δεν μας ανήκει, αλλά δεν υπήρχε άλλος δρόμος, αφού ο κύριος Κυτέας και οι άλλοι προπονητές διαμαρτύρονταν και δικαίως, από τη στιγμή που και οι δύο διάδρομοι έχουν λακούβες.

Τα προβλήματα στην εγκατάσταση φυσικά δεν αφορούν μόνο στον ελαστικό τάπητα, υπάρχει πρόβλημα: με τον κλιματισμό, στεγανοποίησης υαλοπινάκων, ηλεκτρολογικών, με καλώδια τα οποία έχουν απογυμνωθεί έπειτα από τόσα χρόνια άνευ συντήρησης και φυσικά χρειάζεται και βάψιμο.

Εμείς δύο φορές το χρόνο κάνουμε βιολογικό καθαρισμό, όπως οφείλουμε από τη στιγμή που χρησιμοποιούμε την εγκατάσταση όμως αυτό δεν αρκεί.

Ελπίζω έστω και τώρα η διοίκηση του ΟΑΚΑ να ευαισθητοποιηθεί και να δώσει λύση στο πρόβλημα, αφού δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τους αθλητές των Βορείων προαστίων.

Φυσικά, τα προβλήματα δεν τελειώνουν στο κλειστό προπονητήριο στίβου, με το βοηθητικό Κ1, να χρίζει επίσης αλλαγής του ελαστικού τάπητα, όπως και αυτός του κεντρικού σταδίου, ο οποίος έχει υποστεί εκτεταμένες φθορές από τις φωτοβολίδες στα πέταλα, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή αγώνων αλμάτων.

Τα κόστη είναι τεράστια και οι εποχές δύσκολες, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη ώστε το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας να γίνει ξανά λειτουργικό».

 

Τελευταία Νέα