Ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για το επικίνδυνο κλειστό του ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για το επικίνδυνο κλειστό του ΟΑΚΑ

bet365

Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον τραυματισμό του Κώστα Φιλιππίδη στη διάρκεια της προπόνησης στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

«Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την λύπη του για τον τραυματισμό του Κώστα Φιλιππίδη και εύχεται στον αθλητή να επιστέψει το συντομότερο δυνατό στους στίβους και να συνεχίσει να μας χαρίζει μεγάλες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.


Η επισκευή του ελαστικού τάπητα στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ ήταν μέρος του συνολικού έργου της αποκατάστασης του, το οποίο όμως υλοποιήθηκε μόνο σε ό,τι αφορά τη στεγανοποίηση της οροφής.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο ΣΕΓΑΣ έθεσε και πάλι το θέμα αυτό σε συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο, δυστυχώς όμως το έργο δεν προχώρησε. Ακριβώς γι΄αυτό η ομοσπονδία αποφάσισε τον Μάιο να προκηρύξει η ίδια το έργο.

Η εταιρεία, που ανέλαβε την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες την Πέμπτη (22/6), ακριβώς λόγω της απουσίας της εθνικής ομάδας στη Λιλ.

Ελπίζουμε ότι η διοίκηση του ΟΑΚΑ θα προχωρήσει στην εκτέλεση του συνόλου των έργων που εκκρεμούν στο ΟΑΚΑ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα