Επιτυχημένη η επέμβαση στο γόνατο του Φιλιππίδη

Επιτυχημένη η επέμβαση στο γόνατο του Φιλιππίδη

bet365

Με επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο ο Κώστας Φιλιππίδης, από τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ, Διονύση Χίσσα.

Ο αθλητής χειρουργήθηκε στο Metropolitan για αποκατάσταση ρήξης μηνίσκου και η επέμβαση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης τις 40 ημέρες.

Ο Διονύσης Χίσσας τόνισε στο gazzetta.gr: «Ο Κώστας είχε εκτεταμένη ρήξη στον έσω μηνίσκο. Το σίγουρο είναι ότι μακροπρόθεσμα η ζημιά που υπέστη δεν θα έχει καμία επίπτωση στην καριέρα του.

Είναι βέβαια πολύ νωρίς να μιλήσουμε για χρόνο αποκατάστασης, με δεδομένο ότι ήταν αρκετά μεγάλη η ζημιά. Χειρούργησα τον Σλούκας την 1η Μαρτίου και στις 23 του ίδιου μήνα ήταν στη διάθεση του Ομπράντοβιτς. Όμως, κάθε περιστατικό είναι διαφορετικό».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Φιλιππίδης θα καταβάλει προσπάθεια να προλάβει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, που ήταν εξ αρχής ο μεγάλος του στόχος στη σεζόν.

Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής το περασμένο σαββατοκύριακο στο περιθώριο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πάτρας, υπερψηφίστηκε για τη επιτροπή των αθλητών, με την Βούλα Παπαχρήστου να παίρνει τη δεύτερη θέση και τρίτο τον Πάρι Μπατζάβαλη.

 

Τελευταία Νέα