Το πινγκ πονγκ κάνει σερβίς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Το πινγκ πονγκ κάνει σερβίς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

bet365

Η επιτραπέζια αντισφαίριση τιμά αύριο έναν ιδιαίτερο χώρο και παράλληλα τιμάται από αυτόν.


Θα παρουσιαστεί σε ανοιχτό μέρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Καλλιθέα (Λεωφόρος Συγγρού 364) και μπροστά σε χιλιάδες επισκέπτες θ’ αναδείξει μεταξύ άλλων, και την πολύ ελκυστική μορφή της καθαρά ως παιχνίδι και τη σχέση πολιτισμού και αθλητισμού.

Το ολυμπιακό άθλημα θα είναι κομμάτι στις εκδηλώσεις, που οργανώνει το Κ.Π.Ι.Σ.Ν., με την επωνυμία Summer Nostos Festival. Το φεστιβάλ άρχισε χτες, θα διαρκέσει μέχρι τις 25 του μήνα και οι διοργανωτές θέλησαν να εντάξουν στο πρόγραμμα για μία ημέρα και την επιτραπέζια αντισφαίριση.

Η ελληνική ομοσπονδία ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα και αύριο Τρίτη, από τις 6μ.μ. έως τις 9:30μ.μ., το πινγκ πονγκ …απλώνεται σε 10 τραπέζια στον στίβο του Ιδρύματος (προς τη μεριά της Λεωφόρου Αμφιθέας) και δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παίξουν ελεύθερα και να το γνωρίσουν καλύτερα. Υπεύθυνος για το πρόγραμμα θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Κωστόπουλος και θα έχει μαζί του πολλά μέλη των εθνικών μας ομάδων.


Τις αθλητικές δραστηριότητες σχεδιάζει και υλοποιεί για το Ίδρυμα η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Αναγέννηση και Πρόοδος». Τις οργανώνει στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, όπου κυρίως τα παιδιά έχουν καθημερινά τη δυνατότητα για ενασχόληση με πολλά σπορ.

Σε αυτό το στολίδι της Αθήνας θα κάνει την πρώτη της παρουσία και η επιτραπέζια αντισφαίριση και είναι βέβαιο ότι θα ωφεληθεί όσον αφορά στην προβολή της. Από κει και πέρα σκοπός των διοργανωτών είναι να ψυχαγωγηθούν οι επισκέπτες με πολύ παιχνίδι και να πάρουν βασικές πληροφορίες για το δημοφιλές ολυμπιακό άθλημα.

Σε αυτό θα βοηθήσουν και αθλητές και αθλήτριες των εθνικών μας ομάδων. Μεταξύ άλλων, θα είναι παρόντες οι πρωταθλητές Ελλάδας του διπλού ανδρών Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, οι πρώην πρωταθλήτριες Ελλάδας του απλού γυναικών Κατερίνα Τόλιου, Φιλαρέτη Εξάρχου, Μαρία Χριστοφοράκη και οι σημερινοί πρωταθλητές Ελλάδας του διπλού εφήβων Γιάννης Σγουρόπουλος και Γιώργος Σταματούρος.

Οι αθλητές θα φορούν ειδικά t-shirt από το Ίδρυμα, θα έχουν και τον ρόλο των εκπαιδευτών, ενώ θα οργανώσουν και επίδειξη. Η ομοσπονδία έχει φροντίσει να εξασφαλίσει και ρακέτες για τα άτομα, που δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα και θα θελήσουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση, αλλά φυσικά εκφράζεται και η ευχή να βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες, αφού τα τραπέζια τοποθετούνται σε εξωτερικό χώρο.

 

Τελευταία Νέα