Από το Πρωτοδικείο η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Από το Πρωτοδικείο η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

bet365

Ούτε και σήμερα Κυριακή βρέθηκε λύση στο θέμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και πλέον για τη νέα διοίκηση θα αποφασίσει το Πρωτοδικείο.

Και εκεί που όλοι περίμεναν πως την τελευταία στιγμή κάτι θα γινόταν και θα βρισκόταν λύση στον Ερασιτέχνη, αυτό δυστυχώς δεν έγινε. Ούτε και σήμερα υπήρξε κάποιο ψηφοδέλτιο προκειμένου να αναλάβει τα ηνία και πλέον την λύση Θα την δώσει το Πρωτοδικείο. Η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα βγει από τις δικαστικές αίθουσες και συγκεκριμένα από το Πρωτοδικείο, όπου από αύριο όποιος επιθυμεί μπορεί να αυτοπροτείνεται.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μένει πλέον να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί (και αν υπάρξουν βέβαια) που θα θελήσουν να αναλάβουν το δύσκολο αυτό έργο της σωτηρίας της «Μάνας του Λόχου». Το σίγουρο πάντως είναι το ότι φτάσανε όλα σε αυτό το σημείο, μόνο τιμητικό δεν είναι για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Τι σημαίνει το Πρωτοδικείο για τον Παναθηναϊκό

Από την στιγμή που οριστικά θα βγει διοίκηση Πρωτοδικείου στον Ερασιτέχνη, ας δούμε τι ακριβώς σημαίνει όλο αυτό. Αρχικά τις επόμενες ημέρες ξεκινώντας από αύριο, θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται και είναι φυσικά μέλη του ΑΟ να πάνε να καταθέσουν λίστα με 12 ονόματα και στην συνέχεια το Πρωτοδικείο Θα αποφασίσει αν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Όσον αφορά τα χρέη, αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν και δεν σβήνονται, ενώ η νέα διοίκηση θα είναι ουσιαστικά το πέρασμα στην κανονικότητα καθώς δεν θα μπορεί να κάνει ότι θέλει, αλλά Θα ελέγχεται από το Πρωτοδικείο.

 

Τελευταία Νέα