Έγινε μάχη στη σφαιροβολία, με νικητή τον Ζώτο!

Έγινε μάχη στη σφαιροβολία, με νικητή τον Ζώτο!

bet365

Η σφαιροβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ήταν το αγώνισμα που είχε ξεχωρίσει στο ΣΕΦ και σίγουρα μας είχε προϊδεάσει για το τι θα βλέπαμε σήμερα.

Όμως γεγονός είναι ότι η εμφάνιση του Κυριάκου Ζώτου, ο οποίος πέτυχε ατομικό ρεκόρ αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη. Ο 19χρονος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στέλνοντας τη σφαίρα στα 19,34μ. και αφήνοντας πίσω του τον Νικόλα Σκαρβέλη με 19,23 και τρίτο τον Μιχάλη Σταματόγιαννη με 18,73, ο οποίος έγινε πρόσφατα μπαμπάς.

Ο αθλητής του ΓΣ Μανδρών κατέκτησε τη νίκη στην τελευταία του βολή, «κλέβοντας» τη νίκη από τον Σκαρβέλη, ο οποίος είχε πετύχει το 19,23 στην πρώτη του βολή και μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν πρώτος.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Ήταν ο καλύτερος αγώνας της ζωής μου. Με βοηθάει ο συναγωνισμός τις τελευταίες εβδομάδες στην προπόνηση με τον Νίκο Σκαρβέλη Ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ», δήλωσε ο Κυριάκος Ζώτος.

Στη δισκοβολία γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου με βολή στα 58,95μ. Η δισκοβόλος του ΓΣ Κερατέας πανηγύρισε για 7η φορά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ακολούθησε η Κωνσταντίνα Σπανουδάκη με 51,10 και τρίτη η Ευαγγελία Σοφάνη με 47,93.

 

Τελευταία Νέα