Απευθείας τελικοί και γκρουπ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας

Gazzetta team
Απευθείας τελικοί και γκρουπ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας

bet365

Λίγες μόνο ώρες έχουν απομείνει για το 103ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και το 83ο Γυναικών, στην πόλη της Πάτρας (17-18/6).
Υστερα από την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής προέκυψε πως δεν θα γινει προκριματικός στο επί κοντώ Ανδρών και Γυναικών, στο ύψος Ανδρών και τον ακοντισμό των Γυναικών.
Παράλληλα αποφασίσθηκε η διεξαγωγή του προκριματικού σε δύο γκρουπ, στα εξής αγωνίσματα:
Δισκοβολία Ανδρών: Α΄ & Β΄ Γκρουπ σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα
Σφαιροβολία Ανδρών & Σφαιροβολία Γυναικών:
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν σε δύο Γκρουπ, στις αντίστοιχες ημέρες διεξαγωγής των αγωνισμάτων και με ώρες έναρξης:
Α’ Γκρουπ: ώρα διεξαγωγής 10:30 & Β΄ Γκρουπ: ώρα διεξαγωγής 11:30
Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχής στο αγώνισμα των 5.000 μ. Ανδρών η τελική απόφαση για τη διεξαγωγή του αγωνίσματος σε μία ή δύο τελικές σειρές θα παρθεί μετά την οριστικοποίηση της τελικής επιβεβαίωσης συμμετοχής, η οποία έχει ορισθεί βάσει της προκήρυξης στις 18:00.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων αριθμών δεν επιτρέπει την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγωνίσματος, αυτό θα διεξαχθεί σε δύο τελικές σειρές. Οι αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις θα μετέχουν στην 1η Τελική Σειρά η οποία θα διεξαχθεί στις 20:50 (σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα) και οι υπόλοιποι αθλητές στην 2η Τελική Σειρά, η οποία θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος των 4Χ400μ. Ανδρών στις 21:50.
Δείτε τα γκρουπ
 

Τελευταία Νέα