Προχωρημένες συζητήσεις για «ερυθρόλευκο» χάντμπολ

Προχωρημένες συζητήσεις για «ερυθρόλευκο» χάντμπολ

Προχωρημένες συζητήσεις για «ερυθρόλευκο» χάντμπολ

bet365

Προχωρημένες και σε τελικό στάδιο πλέον οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την ομάδα χάντμπολ ΙΕΚ Ξυνή για την... είσοδο των Πειραιωτών και σε αυτό το άθλημα.

Οι συζητήσεις της πλευράς του Ολυμπιακού με την ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή κύλησαν πολύ καλά την Τετάρτη. Είναι σε πολύ προχωρημένο και τελικό πια στάδιο.

Όλα δείχνουν πως οι Πειραιώτες θα έχουν πια και παρουσία και στο χάντμπολ εκτός από άλλα αθλήματα. Προς το παρόν δεν είναι απόλυτα σαφές το καθεστώς με το οποίο θα μπει ο Ολυμπιακός στην συγκεκριμένη ομάδα. Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και την Πέμπτη με στόχο να προκύψουν τα νεότερα και να επέλθει... deal. Θυμίζουμε πως κ. Ξυνής είχε επισημάνει προ αρκετών ημερών σε τοποθετήσεις του για το θέμα: «Υπάρχει επαφή με τον Ολυμπιακό, θετική αύρα και στο μέλλον κάτι μπορεί να γίνει. Ο Ολυμπιακός ξέρουμε ότι μπαίνει στα αθλήματα μόνο για να κάνει πρωταθλητισμό. Στον Ερασιτέχνη που ηγείται ο κύριος Κουντούρης υπάρχει αυτή η φιλοσοφία. Πάντως εμείς έχουμε υποσχεθεί στον κύριο Μαρινάκη ότι αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα συζητήσουμε εκ νέου. Σίγουρα υπάρχουν εμπόδια, όπως το γηπεδικό. Είναι κυρίαρχο πρόβλημα το γήπεδο στην συγκριμένη συνεργασία. Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Ολυμπιακός θα μπει στο χάντμπολ και όταν συμβεί αυτό το status του αθλήματος θα αλλάξει εντελώς». Σημειώνεται επίσης πως η ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στους τελικούς με Δούκα.

 

Τελευταία Νέα