Φλοριάν Μάρκου στο gazzetta.gr: «Και ο Μπιτάκος ξέρει πως θα τον κερδίσω»

Φλοριάν Μάρκου στο gazzetta.gr: «Και ο Μπιτάκος ξέρει πως θα τον κερδίσω»

bet365

Ο Φλοριάν Μάρκου ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr ότι θέλει να παίξει ξύλο με τον Σταμάτη Μπιτάκο, φοβάται μόνο μη βαρεθεί ο κόσμος και δηλώνει έτοιμος για ένα γρήγορο νοκ άουτ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Τέλη Γενάρη, ο Φλοριάν Μάρκου νικάει στο Ιβανώφειο τον Hassan Muhareb και κατακτά τον τίτλο ICO, πανηγυρίζοντας με την ελληνική και την αλβανική σημαία στέλνοντας, μέσω του gazzetta.gr αργότερα, το μήνυμα πως οι δύο λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Παράλληλα ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα... βαρεθούμε να το βλέπουμε να νικάει.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να επικρατήσει και του Σταμάτη Μπιτάκου στο No Limits «Past vs Future» (10/6/2017, Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας, χορηγός επικοινωνίας το gazzetta.gr).

Ο «Stam the Showman» υποσχέθηκε μέσω του gazzetta.gr πως το τελευταίο του ματς θα είναι «ένα δυνατό σόου».

Από την άλλη, ο «TNT»... εκρηκτικός, όπως πάντα, «βάζει φωτιά στη μάχη τους πριν μπουν στο κλουβί δηλώντας στο gazzetta.gr έτοιμος να ρίξει με νοκ άουτ τον Μπιτάκο και μάλιστα πολύ γρήγορα. Κάτι που γνωρίζει κι ο αντίπαλός του, αν κι οι δύο μείνουν όρθιοι (παίζουν με κανόνες ΜΜΑ).

Είσαι σε τρομερή κατάσταση, πιστεύεις ότι στις 10/6 θα βγεις από το ρινγκ του No Limits νικητής;

«Ναι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εχω ήδη έξι νίκες σερί και αν μείνουμε όρθιοι στο παιχνίδι θα κερδίσω πολύ γρήγορα με νοκ άουτ. Το ξέρει κι ίδιος».

Είχες δηλώσει ότι ο Μπιτάκος θα νικούσε τον Ζαμπίδη. Εσύ θα νικήσεις τον Μπιτάκο; Και στην περίπτωση που έπαιζες σε 4άδα με Ζαμπίδη και Μπιτάκο θα ήσουν αυτός που θα τους... έβγαζε όλους νοκ άουτ;

«Θα τους κέρδιζα και τους δύο. Ίσως ο κόσμος θεωρεί ότι μιλάω πολύ, αλλά όποιος έχει φορέσει γάντια μαζί μου γνωρίζει τι μπορώ να κάνω»

Ποια η γνώμη σου για τον Μπιτάκο; Τι είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξεις;

«Το μόνο που φοβάμαι είναι μη βαρεθεί ο κόσμος, αν το ματς πάει στην πάλη. Θέλω ξύλο!»

ΜΜΑ ή kickboxing;

«MMA».

Τι να περιμένουμε από τον Φλοριάν στις 10/6 αλλά και μετά απ' αυτό το βράδυ;

«Σίγουρα ένα ωραίο νοκ άουτ. Για μένα είναι μόνο η αρχή, έχω φοβερές προτάσεις τελευταία, τα λεφτά που παίρνω είναι πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος με τη ζωή μου. Όπως είπα, αυτό είναι μόνο η αρχή. θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στηρίζει, γι αυτούς δίνω την ψυχή μου».

 

Τελευταία Νέα