«Ασημένιος» ο Παπαχρήστος στο Βίλνιους, τρίτη η Πασχαλίδου

Gazzetta team
«Ασημένιος» ο Παπαχρήστος στο Βίλνιους, τρίτη η Πασχαλίδου

bet365

Δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ήταν ο απολογισμός για το ελληνικό τζούντο αθλητών με τύφλωση & προβλήματα όρασης στο διεθνές τουρνουά της IBSA που πραγματοποιήθηκε στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Θεόκλητος Παπαχρήστος στα -100 κιλά, ενώ τρίτη στα -63 κιλά ήταν η Θεοδώρα Πασχαλίδου.

Το τουρνουά της Λιθουανίας εντάσσεται στο πλαίσιο προετοιμασίας των Ελλήνων τζουντόκα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές Αυγούστου.

Στον Ασπρόπυργο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η ώρα των δυνατών έφτασε. Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Τσόκας», θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο, με τη συμμετοχή και των Ολυμπιονικών του Ρίο, του Παύλου Μάμαλου και του Δημήτρη Μπακοχρήστου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε Πάγκο, συνδιοργανώνουν η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) και ο Οργανισμός Άθλησης Φροντίδας Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η) του Δήμου Ασπροπύργου.

Στο κορυφαίο εγχώριο ραντεβού των δυνατών, θα συμμετέχουν δεκαέξι (16) αθλητές και αθλήτριες, από εννέα Συλλόγους, απ` όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα εκπροσωπούνται οι Σύλλογοι: Άκμων Ιωαννίνων, ΝΑΣ ΑμεΑ Ίωνες Χίου, ΑΣΚΑ Μαρούσι, ΑΣ Τριπτόλεμος, ΝΑΣ ΑμεΑ Αχαίας, ΠΑΣΚΑ, Αετοί Αθήνας, ΜΓΣ Πανσερραϊκός και Μέγας Αλέξανδρος 1994 Πυλαίας.

Η διοργάνωση του Ασπρόπυργου, αποτελεί την τελευταία ευκαιρία, για κάποιους από τους Έλληνες πρωταθλητές, ώστε να «πιάσουν» τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί, από 29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, στο Μεξικό.

 

Τελευταία Νέα