Ο Καρένιο Μπούστα απέκλεισε τον Ράονιτς!

Ο Καρένιο Μπούστα απέκλεισε τον Ράονιτς!

bet365

O Μίλος Ράονιτς έπεσε θύμα έκπληξης από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ο οποίος πήρε τη νίκη με 4-6, 7-6 (2), 6-7 (6), 6-4, 8-6 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός προκρίνεται στα προημιτελικά γκραν σλαμ διοργάνωσης.

O 26χρονος Μπούστα χρειάστηκε 4 ώρες και 17 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Νο 5 στο ταμπλό και στον επόμενο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στο χώμα, τον κάτοχο 9 τίτλων στο γαλλικό Όπεν, Ραφαέλ Ναδάλ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο τελευταίος πέτυχε την 4η νίκη του στα τρία σετ επί του συμπατριώτη του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και πήρε 10 φορά το «εισιτήριο» στον προημιτελικό της διοργάνωσης.

Την πρόκριση έπειτα από επίσης έναν μαραθώνιο 3 ωρών και 51 λεπτών κατέκτησε ο Κέι Νισικόρι. Ο Ιάπωνας άφησε εκτός τον Κορεάτη Χιέον Τσανγκ, πετυχαίνοντας τη νίκη με 7-5, 6-4, 6-7(4), 0-6, 6-4.

Ο Νισικόρι προκρίνεται για δεύτερη φορά στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου είχε βρεθεί και το 2015.

Στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα της και η Καρολίν Βοζνιάκι, η οποία επικράτησε 6-1, 4-6, 6-2 της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα. Η προηγούμενη φορά που βρέθηκε η Δανέζα στις «8» του γαλλικού όπεν ήταν επτά χρόνια πριν, το 2010.

 

Τελευταία Νέα