Guest-Rock Star o Κοκκινάκης στο All Star Game!

Guest-Rock Star o Κοκκινάκης στο All Star Game!

bet365

Από την ώρα που εμφανίστηκε στο κολυμβητήριο του Αλίμου ο Κώστας Κοκκινάκης δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες.

Ο πολίστας του Υδραϊκού, ο οποίος τους τελευταίους μήνες απολάμβανε υπερπροβολής, με την παρουσία του στο All Star Game επέστρεψε με το δικό του τρόπο, την αγάπη του στο άθλημα που υπηρετεί 22 χρόνια!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Πέρυσι, ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν ο αφανής ήρωας της διοργάνωσης, αφού προέτρεψε τον Μανώλη Μυλωνάκη και κάνει το μνημειώδες σουτ έξω από το νερό, το οποίο είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Φέτος, ήταν ο ίδιος πρωταγωνιστής, αφού η παρουσία του στο τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor, συνέβαλε στο να αποκτήσει τη φήμη που θα του αναλογούσε εδώ και πολλά χρόνια, βάσει της τεράστιας καριέρας που έχει ως αθλητής.

Μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά γέμισαν το κολυμβητήριο για να δουν από κοντά το νέο τηλεοπτικό είδωλο και να του ζητήσουν ένα αυτόγραφο και μία φωτογραφία. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι βέβαια ότι αιτήματα για selfie υπήρχαν ακόμα και από συμπαίκτες του.

Καρτερικά υπέγραφε χωρίς να χαλάσει σε κανέναν χατήρι σαν Rock Star, όταν μάλιστα του προτάθηκε χιουμοριστικά από έναν από τους παρευρισκόμενους να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να ηχογραφήσει το «Έλα μωράκι μου», δεν απέρριψε την ιδέα, ζητώντας για μία ακόμα φορά επιβεβαίωση για το πόσο μοιάζει η φωνή του με του Μητσιά...

Φυσικά κανείς δεν βρέθηκε να πει το αντίθετο... Λογικό! Είπαμε αδυνάτισε, αλλά παραμένει 1,93μ.

Όταν πια αποδεσμεύτηκε δήλωσε στο gazzetta.gr αναφορικά με τo All Star Game: «Ήταν καταπληκτική διοργάνωση, είχα πάρει μέρος στο πρώτο All Star, το οποίο δεν είχε απολύτως καμία σχέση αυτό το φετινό. Είναι αντάξια των προσδοκιών του κόσμου σίγουρα. Είναι πραγματικά ευτυχές να βλέπεις τόσα πολλά παιδιά».

O πρώην διεθνής, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ήταν ο ίδιος υπεύθυνος για την κοσμοσυρροή: «Δεν γέμισε εξαιτίας μου το κολυμβητήριο, αλλά εξαιτίας των παιδιών. Όλοι κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε. Είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας. Αυτό είναι το ζητούμενο για τους παίκτες. Ελπίζω από του χρόνου να ξεκινήσει να έρχεται ο κόσμος στις πισίνες».

Ο Κώστας Κοκκινάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την απρόσμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών από τη Βουλιαγμένη: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι καλό που χάθηκε αυτός ο τίτλος και για τον Ολυμπιακό, και για το άθλημα. Είναι μονότονο να ξέρουμε από την αρχή κάθε χρονιάς ποιος είναι πρωταθλητής και ποιος κυπελλούχος, οπότε αυτό είναι ένα όφελος για την υδατοσφαίριση. Το όφελος για τον Ολυμπιακό είναι ότι θα τον αφυπνίσει».

Τέλος αναφορικά με τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι είπε: «Ήταν μία ωραία εμπειρία. Θα έλεγα σε όποιον μπορεί να το δοκιμάσει, δηλώνοντας συμμετοχή στα επόμενα, γιατί παίρνουμε πολλά μαθήματα ζωής από αυτό το παιχνίδι.

Το κυριότερο από αυτά τα μαθήματα είναι πως νιώθεις όταν πεινάς πραγματικά, γιατί κανείς μας δεν το έχει νιώσει αυτό. Παράλληλα, έχει αξία η διαδικασία που υποβάλλεσαι προκειμένου να ελέγχεις τα νεύρα που πολλές φορές σου προκαλεί η πείνα και να παραμένεις ο εαυτός σου. Να παραμένεις πολιτισμένος.

Περνώντας από αυτή τη διαδικασία νιώθεις πως είναι οι άνθρωποι που πεινούν και σίγουρα ευαισθητοποιείσαι σε άλλο επίπεδο σε αυτό το θέμα. Σίγουρα δεν ξαναπετάς ποτέ φαγητό».

 

Τελευταία Νέα