Στον τελικό η εθνική στο τουρνουά του Κουνσάν

Gazzetta team
Στον τελικό η εθνική στο τουρνουά του Κουνσάν

bet365

Την πρόκριση στον τελικό του Διεθνούς Τουρνουά Υδατοσφαίρισης του Κουνσάν της Κίνας εξασφάλισε η Εθνική μας ομάδα των γυναικών, αφού στον ημιτελικό επιβλήθηκε της Ολλανδίας με 8-4.

Η Εθνική μας είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα, αφού τα οκτώ γκολ σημειώθηκαν από επτά παίκτριες. Στον αυριανό τελική η ομάδα του Γιώργου Μορφέση θα τεθεί αντιμέτωπη των ΗΠΑ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε πολύ μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο μισό του αγώνα και με ένα επιμέρους 5-1 έφτασε στη νίκη.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Η Εθνική μας προηγήθηκε με 0-1, όμως από εκεί και πέρα οι Ολλανδέζες πήραν τα ηνία του αγώνα με 2-1 και 3-2. Η Εθνική μας δεν άφησε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης την αντίπαλο να ξεφύγει στο σκορ και ισοφάρισε σε 3-3, το οποίο ήταν και σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό δύο γκολ των Αβραμίδου και Ξενάκη έδωσαν προβάδισμα 5-3 στην Εθνική μας, όμως το γκολ της Ρόζεμπουμ 4:24 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου έφερε και πάλι της διαφορά στο γκολ (5-4). Όμως αυτό ήταν και το τελευταίο τέρμα της ολλανδικής ομάδας! Με ένα 3-0 στα επόμενα 12 λεπτά, χάρη σε τέρματα των Ασημάκη, Μανωλιουδάκη και Τσουκαλά, η Εθνική μας έφτασε στο επιβλητικό 8-4.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 4-8

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-1, 1-3, 0-2

Για την Ελλάδα αγωνίστηκαν οι: Κούβδου, Τσουκαλά 2, Β. Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου 1, Μ. Πλευρίτου, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 1, Ελ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Χρ. Διαμαντοπούλου.

 

Τελευταία Νέα