«Ραντεβού στις 11 Ιουνίου στο Τρίαθλο του Ναυπλίου»

Gazzetta team
«Ραντεβού στις 11 Ιουνίου στο Τρίαθλο του Ναυπλίου»

bet365

Με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Nafplio Energy Triathlon και Δήμαρχο Ναυπλιέων, κο Δημήτρη Κωστούρο, πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, η παρουσίαση του Nafplio Energy Triathlon, που θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.

Παρουσία των ΜΜΕ, εκπροσώπων Θεσμικών Φορέων, Χορηγών, του Προέδρου της Ε.Ο.ΤΡΙ. κ Γιώργου Γερόλυμπου και πρωταθλητών του αθλήματος, ανακοινώθηκε το πλαίσιο της διοργάνωσης και οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το Ναύπλιο σε Αθλητικό και Τουριστικό Προορισμό. Τονίστηκε, ιδιαίτερα από το Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτρη Κωστούρο η συμβολή του αγώνα στη γενικότερο πλαίσιο “αθλοτουρισμού” που ήδη πετυχαίνει με τον καλύτερο τρόπο το Ναύπλιο.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, άλλωστε, καθώς η περσινή διοργάνωση γνώρισε μεγάλη απήχηση και επιτυχία, αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες αναμνήσεις. Οι συμμετοχές φέτος έχουν ξεπεράσει ήδη τα αναμενόμενα και όλοι περιμένουμε με ενθουσιασμό πλήθος κόσμου φέτος να ζει το τεράστιο τριαθλητικό γεγονός. Ακόμα περισσότερα αγωνίσματα φέτος, τρίαθλο ολυμπιακής απόστασης, aquathlon για όλους, αγώνα kids για τους μικρούς μας φίλους. Είναι μαγικό ότι στο πλαίσιο μόνο και μίας μέρας θα συμπτυχθούν αγωνίσματα που δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο, από τους αγωνιζόμενους, μέχρι και τους θεατές.

Σημαντική ήταν η παρουσία στην Συνέντευξη Τύπου των πρωταθλητών: Ντενίζ Δημάκη, Γιώργου Δανιήλ και Άγγελου Μαυρογιάννη, οι οποίοι και δήλωσαν την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Nafplio Energy Triathlon.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε:

Είμαστε εδώ για να καλέσουμε τον κόσμο στο ετήσιο ραντεβού του Τριάθλου που θα γίνει στο Ναύπλιο στις 11 Ιουνίου. Ο αγώνας αυτός έχει πάρει τη θέση του στο ετήσιο καλεντάρι των αθλητών αλλά νομίζω και στο ετήσιο καλεντάρι των Ναυπλιέων που περιμένουν με αγωνία το να γίνει αυτός ο πολύ όμορφος αγώνας που κάθε χρόνο αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Το Ναύπλιο είναι ένας ευλογημένος τόπος, και σε αυτό τον ευλογημένο τόπο δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο παρά ένας εξαιρετικός αγώνας. Νομίζω ότι το Τρίαθλο ταιριάζει απόλυτα στην περιοχή του Ναυπλίου, ταιριάζει απόλυτα σε μια πόλη που συνδυάζει θάλασσα , που συνδυάζει βουνό που συνδυάζει υπέροχες διαδρομές έτσι ώστε ο καθένας που ασχολείται με τα multisport να θέλει να διανύσει αυτές τις διαδρομές στις ομορφότερες περιοχές. Έτσι καλώ όλο τον κόσμο, όχι μόνο αυτοί που θα αγωνιστούν για να ζήσουν την εμπειρία ενός πολύ καλά οργανωμένου αγώνα, αλλά και οποιονδήποτε άλλο θέλει μαζί με το Τρίαθλο να απολαύσει και τις ομορφιές του τόπου μας. Όλοι λοιπόν καλεσμένοι και όλοι ραντεβού στις 11 Ιουνίου στο Ναύπλιο.

Λόγω των πολλών αθλητικών event που γίνονται στο Ναύπλιο έχουμε συνηθίσει να δίνουμε τέτοιες συνεντεύξεις. Και αυτά δεν έχουν να κάνουν με αποσπασματικές προσπάθειες, αλλά έχουν να κάνουν με μια οργανωμένη στρατηγική γύρω από αυτό που λέγεται αθλητικός τουρισμός. Το Τρίαθλο έρχεται να συμπληρώσει, όχι μόνο αυτό του Ναυπλίου αλλά και αυτό που γίνεται στο Τολό που γίνεται τον Οκτώβρη, όλο αυτό το καλεντάρι αθλητικών εκδηλώσεων που μέσα σε μια 4ετία έχουν κάνει το Ναύπλιο Αθλητικό προορισμό. Θέλουμε να φέρνουμε τον κόσμο συνδυάζοντας πάντα, και αυτό θέλω να το τονίσω, υψηλά επίπεδα διοργάνωσης αγώνων. Θέλουμε ο τόπος να συνδέεται με εξαιρετικούς αγώνες. Και αυτό μέχρι τώρα το έχουμε πετύχει με τις συμμαχίες που έχουμε κάνει και τις συνεργασίες που έχουμε κάνει, γιατί έχουμε πετύχει να συνεργαζόμαστε με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Έτσι θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Energy Races η και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, η οποία είναι συν διοργανώτρια με τον πρόεδρό της τον κο. Γερόλυμπο που στέκεται δίπλα μου, και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να διοργανώνεται ένας αγώνας με τέτοιες συνθήκες και τέτοιους εξαιρετικές προδιαγραφές. Θέλω να τους ευχαριστήσω, πιστεύω ότι κάθε χρόνο η συνεργασία μας θα γίνεται καλύτερη και κάθε χρόνο θα γίνεται ένα καλύτερος αγώνας

Ο κ Γιώργος Γερόλυμπος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (Ε. Ο. ΤΡΙ.) δήλωσε ότι

Η διοργάνωση που γίνεται στο Ναύπλιο είναι ένα από τα 2-3 μεγαλύτερα event τα οποία έχουμε, και έτσι το αγκαλιάζουμε. Το έχουμε στην πρώτη γραμμή και δυσκολίας και οργανωτικής επιτυχίας που απαιτούμε, για αυτό και εμείς θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να έχουμε μια επιτυχημένη διοργάνωση. Ο Δήμος Ναυπλιέων με τον Δήμαρχο κ. Κωστούρο έχουν κάνει μια πολύ καλή δουλειά και έχουν κάνει πολύ φιλική την πόλη. Νιώθουμε και φιλικά και εμείς σαν Τρίαθλο και να ξέρετε από πλευράς συμμετοχής των αθλητών μας θα έχει επιτυχία. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, χωρίς προβλήματα και πιστεύω το επιτυχημένο αποτέλεσμα θα το ευχαριστηθούμε από το κοντά.

Ο κ. Γρηγόρης Σκουλαρίκης, Τεχνικός Διευθυντής της διοργάνωσης, αναφέρθηκε στο τεχνικό κομμάτι της διοργάνωσης συμπληρώνοντας:

Έχω και και φέτος την τιμή να βρίσκομαι σε τόσο κομβικό ρόλο σε αυτή τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπλιέων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου. Φέτος εκτός από τα περσινά αγωνίσματα, βάζουμε και την Ολυμπιακή απόσταση στο πρόγραμμα για να ικανοποιήσουμε τους πιο απαιτητικούς αθλητές του Τριάθλου, αλλά και να δώσουμε έναν επιπλέον στόχο, ένα κίνητρο παραπάνω για αυτούς που ξεκινάνε από πιο χαμηλά και βλέπουν τον αθλητισμό σαν μια συνεχής δοκιμασία. 
Μέχρι σήμερα το πρωί είχαμε ήδη περισσότερες από 300 εγγραφές στον αγώνα και Στόχος μας είναι να φτάσουμε τις 500 εγγραφές μέχρι την άλλη Τετάρτη που θα τις κλείσουμε οριστικά, και να έχουμε όλο αυτό τον κόσμο στο Ναύπλιο να συμμετέχει. Το νούμερο αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο, και δείχνει τη δυναμική που έχει το άθλημα του Τριάθλου και η πόλη του Ναυπλίου, ειδικά έχοντας υπόψη πως μιλάμε για ένα μονοήμερο multisport event που συμπυκνώνει όλη τη δράση σε μια μέρα. Έχουμε μελετήσει και σχεδιάσει το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει συνεχής δράση από τις 8.15 το πρωί που ξεκινάει το πρώτο αγώνισμα, μέχρι τις 11.30 που αναμένεται να τερματίσει και ο τελευταίος αθλητής. Επιδιώκουμε για τη διοργάνωση, εκτός από μια εξαιρετική εμπειρία για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν, να είναι και μια εντυπωσιακή εμπειρία για τους θεατές που θα την παρακολουθήσουν. Βεβαίως, όλη μας η προσοχή στη μελέτη ροής της διεξαγωγής των αγωνισμάτων , είναι όλη αυτή η δράση να κυλήσει με ομαλά και με απόλυτη ασφάλεια για τους αθλητές.

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Τρίαθλο Ντενίζ Δημάκη, από την πλευρά της τόνισε:

Aπό πέρσι όσοι συμμετείχαμε διαπιστώσαμε πως είναι ένας πολύ υψηλού επιπέδου αγώνας , που μπορούμε εμείς οι αθλητές να τον έχουμε σαν ένα αγωνιστικό τεστ σε μια πολύ ωραία και ασφαλή διαδρομή. Νομίζω είναι μια ευκαιρία για όλους, σε ότι επίπεδο και αν βρίσκονται, να έρθουν στο Ναύπλιο να απολαύσουν το Ναύπλιο και να δοκιμάσουν και κάποιους από τους αγώνες και νομίζω θα μείνουνε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Αυτό φάνηκε και από πέρσι, και πραγματικά νομίζω πως φέτος το Σαββατοκύριακο αυτό το Ναύπλιο θα κατακλυστεί από τον κόσμο που θα δοκιμάσει τα multisport και έρθει να θαυμάσει όλους τους αγωνιζόμενους. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας, καλή συνέχεια και να είμαστε όλοι στο Ναύπλιο στις 11 Ιουνίου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στο link: http://www.energyraces.gr/register/Nafplio/ μέχρι και την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017.

Στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου, παρουσιάστηκαν και οι Χορηγοί που στηρίζουν την διοργάνωση του Nafplio Energy Triathlon:

  • Official Sponsors:GARMIN, DHL, ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΤΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΒΙΚΟΣ
  • Official Partners: PEARL IZUMI, SCOTT, SHIMANO, PRO, ZONE3, ARGOS SECURITY, SELLIS BIKES, HIGH5, ΦΟΥΓΑΡΟ,
  • Communication Sponsors:gr, TriNews.gr, DiscoverNafplio.gr, Runster.gr, FitnessPulse.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα