Κορυφαίος του EBT ο Λαζαρίδης

Gazzetta team
Κορυφαίος του EBT ο Λαζαρίδης

bet365

Σπουδαία διάκριση για τον Γιάννη Λαζαρίδη και το ελληνικό Beach Handball αποτελεί η ανάδειξη του ως MVP της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Συλλόγων (EBT Finals).

Μάλιστα είναι και ο μεγαλύτερος ηλικιακά (44 ετών) παίκτης που λαμβάνει μία τέτοια διάκριση στην ιστορία του αθλήματος!

O έμπειρος παίκτης- προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς Akropolis δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Κάναμε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στο ελληνικό Beach Handball. Η ομάδα γινόταν όλο και πιο ανταγωνιστική μέρα με την μέρα. Είχαμε την ατυχία να παίξουμε στον ημιτελικό με την Ντετόνο, που ουσιαστικά είναι η Εθνική Κροατίας, η οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο του 2016.
Θέλαμε πολύ ένα μετάλλιο και τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό που για 4η συνεχόμενη χρονιά ως χώρα κατακτούμε ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Πρέπει να επενδύσουμε στις επιτυχίες, όπως φάνηκε και εδώ στην Γκαέτα το Beach Handball έχει πάρει τον δρόμο του και σύντομα θα ενταχθεί στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Λαζαρίδης, ο οποίος σημείωσε 41 τέρματα (πόντους), ενώ μοίρασε περισσότερες από 30 ασίστ, δήλωσε για την διάκριση που έλαβε: «Ήταν το 4ο EBT Masters που πήρα μέρος. Είναι η μεγαλύτερη διάκριση που μπορεί να έχει ένας αθλητής στο Beach Handball. Ήταν από τα ομορφότερα συναισθήματα που βίωσα ως αθλητής. Συνδυάστηκε και με το μετάλλιο της ομάδας μου και αυτό με έκανε διπλά χαρούμενο».

18700337 10154678432963602 8689674400515870655 n
ΕΒΤ Finals All-stars
MVP: Γιάννης Λαζαρίδης (ΓΑΣ Κιλκίς Akropolis)
Τερματοφύλακας: Χένινγκμαν (Ντετόνο Ζάγκρεμπ- Κροατία)
Πρώτος σκόρερ: Ρουπ (Πέτρα Πλοκ- Πολωνία) 74 γκολ (πόντους)
Βραβείο ευ αγωνίζεσθαι: Κάμελοτ (Ολλανδία)

MVP: Σίκι (Σεντεντρέι- Ουγγαρία)
Τερματοφύλακας: Κοκάι (Σεντεντρέι- Ουγγαρία)
Πρώτη σκόρερ: Ασουσιόν (Αλγκεθίρας- Ισπανία) 69 γκολ (πόντοι)
Βραβείο ευ αγωνίζεσθαι: Κοντέσα Νέρα (Κροατία)

 

Τελευταία Νέα