Έπεσε στα δύσκολα η Σάκκαρη, πιο βατή κλήρωση για Τσιτσιπά

Έπεσε στα δύσκολα η Σάκκαρη, πιο βατή κλήρωση για Τσιτσιπά

bet365

Την έμπειρη Κάρλα Σουάρες Ναβάρο καλείται να αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Γαλλικού Όπεν, ενώ πιο βατή είναι η κλήρωση για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η Ναβάρο και Σάκκαρη έχουν συναντηθεί μία φορά στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα πέρυσι στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Αυστραλιανού Όπεν, όπου η Ισπανίδα κατέκτησε τη νίκη στα τρία σετ με 6-7(5), 6-2, 6-2.

H Ναβάρο, έχει καλή παράδοση στο Ρολάν Γκαρός, μετρώντας δύο παρουσίες στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η πρώτη φορά ήταν το 2008, όταν έκανε ντεμπούτο στο Παρίσι και η επόμενη το 2014.

Η συνάντηση με την Ισπανίδα μόνο ως χρήσιμη μπορεί να θεωρηθεί, αφού πλέον η 28χρονη Ναβάρο έχει ωριμάσει έναν ολόκληρο χρόνο αγωνιστικά και ξέρει τι την περιμένει.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο 18χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς από την πλευρά του θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 38χρονο Ίβο Κάρλοβιτς, Νο 24 στον κόσμο, έναν παίκτη που βασίζει το παιχνίδι του στο εκπληκτικά γρήγορο σερβίς του, το οποίο ως γνωστόν στην χωμάτινη επιφάνεια δεν είναι τόσο αποτελεσματικό.

Οι δύο τους δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, με τον Κροάτη στις 11 προηγούμενες συμμετοχές του στο γαλλικό όπεν να έχει αποκλειστεί τον πρώτο γύρο τις επτά και η καλύτερη πορεία που έχει κάνει να είναι ως τον τρίτο γύρο της διοργάνωησης το 2014 και 2016.

Δύσκολο έργο θα έχει και ο Μάρκος Παγδατής. Ο Κύπριος κληρώθηκε με τον Ισπανό Νίκολας Αλμάγκρο. Oι δύο τους θα συναντηθούν δύο φορές στο παρελθόν και έχουν από μία νίκη. Τελευταία τους συνάντηση ήταν το 2015 στην Κουάλα Λουμπούρ όπου ο Παγδατής είχε επικρατήσει στους «32» με 6-3 6,-7(5), 6-1, ενώ το 2012 στο δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός ο Αλμάγκρο είχε αποκλείσει τον Παγδατή με 6-4, 6-3, 7-5.

Ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος στον πρώτο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν επίσης έμπειρο αντίπαλο τον Φίλιπ Κολσράιμπερ, ενώ ακόμα δυσκολότερη κλήρωση είχε ο Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος κληρώθηκε με τον Κέι Νισικόρι!

Σε ότι αφορά στους πρωτοκλασάτους Ναδάλ και Τζόκοβιτς, οι οποίοι βρίσκονται από την ίδια πλευρά του ταμπλό, ο πρώτος κοντράρεται με τον Γάλλο Μπενουά Περ, ενώ ο Σέρβος με τον Μαρσέλ Γκρανογέρς.

Μάρεϊ και Βαβρίνκα, οι οποίοι μοιράζονται την άλλη πλευρά του ταμπλό να κοντραριστούν με τον Αντρέι Κουζνέτσοφ και Γιόσεφ Κόβαλκ, αντίστοιχα.

Στο ταμπλό των γυναικών η κορυφαία του ταμπλό Αντζελίκ Κέρμπερ βρίσκεται αντιμέτωπη με την Εκατερίνα Μακάροβα, ενώ η Βίνους Γουίλιαμς με την Κιανγκ Γουάνγκ. Η περσινή κάτοχος του τίτλου Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα θα βρει απέναντι της την έμπειρη Φραντσέσκα Σκιαβόνε, κάτοχος του θεσμού το 2009!

 

Τελευταία Νέα