Με τη συμμετοχή 450 αθλητών το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑΜΕΑ

Gazzetta team
Με τη συμμετοχή 450 αθλητών το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑΜΕΑ

bet365

Το ΟΑΚΑ, για τρίτη φορά τον τελευταίο μήνα, θ` αποτελέσει το επίκεντρο του ελληνικού στίβου. Μετά τις δύο ημερίδες, σειρά παίρνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από αύριο (Παρασκευή), έως και το μεσημέρι της Κυριακής με τη συμμετοχή 450 αθλητών και αθλητριών.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο είναι και το τελευταίο ουσιαστικό αγωνιστικό τεστ πριν από το Παγκόσμιο του Λονδίνου, θα λάβουν μέρος και οι έξι Παραολμπιονίκες του Ρίο, με τους Θανάση Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Σενικίδη να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μέσα στο 2017.

Και το εφετινό πρωτάθλημα, στηρίζει ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ Α.Ε.

Οι αγώνες αύριο εκκινούν στις 16:00. Στο κεντρικό στάδιο, την Παρασκευή και το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα δρομικά αγωνίσματα, τα άλματα, το ακόντιο ορθίων και ο δίσκος ορθίων. Στο βοηθητικό Κ1, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα γίνουν όλες οι ρίψεις καθιστών αλλά και η σφαίρα ορθίων.

«Στις δύο ημερίδες που προηγήθηκαν, πήραμε όλοι μια μικρή γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το οποίο για ακόμη μία φορά στηρίζει ο μέγας χορηγός της ΕΠΕ, ΟΠΑΠ ΑΕ, τον οποίο και ευχαριστούμε ολόθερμα.

Καλώ όλους τους φίλους του κλασσικού αθλητισμού και όχι μόνο, να δώσουν το παρών στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του στίβου, που αποτελεί και το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα