Πρεμιέρα για τους τελικούς του Beach Handball

Gazzetta team
Πρεμιέρα για τους τελικούς του Beach Handball

bet365

Πρεμιέρα κάνει αύριο η τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συλλόγων (EBT- European Beach Handball Tour) στην πόλη Γκαέτα της Ιταλίας, μία πόλη 20.000 κατοίκων στην επαρχία της Λατίνα, ανάμεσα σε Ρώμη (130 χλμ) και Νάπολη (100 χλμ).

Από ελληνικής πλευράς θα συμμετέχουν ο πρωταθλητής Ευρώπης Ανδρών ΓΑΣ Κιλκίς Akropolis και ο δευτεραθλητής Ευρώπης Γυναικών ΑΣ Σπάρτακος.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι αγώνες στο κεντρικό γήπεδο θα μεταδοθούν σε live streaming στο παρακάτω λινκ
https://www.youtube.com/watch?v=w0bscJiwnnM

Το επόμενο τριήμερο (26-28 Μαΐου 2017) οι ελληνικές ομάδες θα προσπαθήσουν να φέρουν άλλη μία επιτυχία τα τελευταία χρόνια για το ελληνικό μπιτς χάντμπολ, το οποίο μετράει συνολικά έξι μετάλλια (πέντε σε επίπεδο συλλόγων και ένα από την Εθνική Γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς Akropolis βρίσκεται στον Α’ όμιλο με αντιπάλους τις Θιουδάδ Ντε Μάλαγα (Ισπανία), Κάμελοτ (Ολλανδία), Πέτρα Πλοκ (Πολωνία), Ναβάλ (Πορτογαλία), ενώ ο ΑΣ Σπάρτακος θα αντιμετωπίσει στον Α’ όμιλο τις Ζεντεντρέι (Ουγγαρία), Κοντέσα Νέρα (Κροατία), Αλγκεθίρας (Ισπανία), Σένετς (Σλοβακία).

Οι άλλοι όμιλοι
Β’ όμιλος Ανδρών: Ντετόνο Ζάγκρεμπ (Κροατία), Εκατερίνονταρ (Ρωσία), Ντα Γκάνγκ (Γερμανία), Κάσιον (Ιταλία)
Β’ όμιλος Γυναικών: Γουέσταιτ (Ολλανδία), Μπιτς Γκερλς (Ουγγαρία), Μπουκ (Πολωνία), Μπιτσκουίνς (Ελβετία), Φουτούρα Ρόμα (Ιταλία).
Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, προκρίνονται στα ημιτελικά.

akropolis
Στο ρόστερ του ΓΑΣ Κιλκίς Akropolis βρίσκονται οι Γιάννης Λαζαρίδης, Βασίλης Χαραλαμπάκης, Στέλιος Δημάκης, Φάνης
Δεληγιάννης, Παναγιώτης Ακριδοπουλος, Μάρτιν Στάντλερ (Γερμανία), Αντονίτο Λεντέσμα (Ισπανία), Ελαμπέντ Ασχράφ (Τυνησία), Ουέλλιγκτον Γκιούλιβερ (Βραζιλία), Έρικ Μαρκές (Βραζιλία), Μπρούνο Γκόμεζ (Βραζιλία) και Ζουάο Πάουλο (Βραζιλία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρούνο Γκόμεζ αναδείχθηκε MVP του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, ενώ ο Λεντέσμα ήταν πέρσι κορυφαίος Ισπανός στο EBT Finals.

O παίκτης- προπονητής Γιάννης Λαζαρίδης σχολίασε: «Οι μεγάλες επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια αποτέλεσαν και το δέλεαρ να αποδεχτούν ακόμα μια φορά την πρόσκληση μας κορυφαίοι αθλητές στο παγκόσμιο μπιτς χάντμπολ. Η ομάδα ήδη μετράει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε δύο συμμέτοχες σε EBT Finals. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια χρονιά τον Βασίλη Χαραλαμπάκη που συμφώνησε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στην Ιταλία, εκπροσωπώντας το ελληνικό μπιτς χάντμπολ. Είμαστε οι πρωταθλητές και αυτό κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα μιας, καθώς όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Είναι μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου και θεωρώ πως οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να μπει στα μετάλλια.
Εμείς ίσως αντιμετωπίσουμε πρόβλημα χημείας στα πρώτα παιχνίδια που αν το ξεπεράσουμε είμαστε ικανοί για τα πάντα. Εύχομαι στο τέλος να είμαστε υπερήφανοι για ακόμη μια φορά. Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία χαρτοποιίας με έδρα το Σταυροχώρι Κιλκίς, Sonoco Hellas για την στήριξη της».

14440958 692938160870688 2727279203108316399 n
Ο ΑΣ Σπάρτακος από την πλευρά του θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περσινή επιτυχία υπό τις οδηγίες της Μαρίας Καραντώνη, η οποία έχει στην διάθεσή της, την Βραζιλιάνα σούπερ σταρ Νάταλι Σένα και τις Μάγδα Κεπεσίδου, Σοφία Δημητρίου, Αποστολίνα Δημητρίου, Ελένη Ποιμενίδου, Άννα Καλοϊδή, Ελένη Κερλίδη, Λένα Μούρνου, Βάσω Σκάρα, Έλσα Μάστακα, Νίκη Ράτσικα και Νικολίνα Κεπεσίδου.

Η προπονήτρια Μαρία Καραντώνη επεσήμανε: «Αναμφισβήτητα μπορώ να δηλώσω πως η δυναμικότητα τον δυο γκρουπ είναι πολύ μεγάλη. Πιστεύω πως τον τίτλο θα τον κατακτήσει ομάδα από τον όμιλο μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την περσινή νικήτρια που ουσιαστικά μιλάμε για την εθνική Ουγγαρίας αλλά και την ισπανική ομάδα που ήρθε ενισχυμένη με δύο επιπλέον αθλήτριες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας. Υστερούμε στο θέμα προετοιμασίας καθώς δεν είχαμε την δυνατότητα να συμμετέχουμε σε κάποιο τουρνουά πριν το ΕΒΤ, εν αντίθεση με τις δυο αυτές ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας βελτιώσαμε αρκετά τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού μας, καθώς επίσης οι επιλογές μας πλέον επιθετικά είναι περισσότερες. Εχουν πλέον ενταχθεί και δύο νέα κορίτσια που αγωνίστηκαν πέρυσι με την εθνική κορασίδων (Κερλίδη, Κεπεσιδου) στο Ευρωπαϊκό και έδεσαν αμέσως με την ομάδα. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι θεαματικό παιχνίδι και πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο πρώτος στόχος είναι να πάρουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις και να παίξουμε στα ημιτελικά».

Το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων
Παρασκευή 26 Μαΐου 2017
12:00 Σένετς- Σπάρτακος Goalbet (γήπεδο 2)
14:00 ΓΑΣ Κιλκίς Akropolis- Πέτρα Πλοκ (γήπεδο 1)
16:00 Σπάρτακος Goalbet- Αλγκεθίρας (γήπεδο 2)
18:00 ΓΑΣ Κιλκίς Akropolis- Ναβάλ (γήπεδο 1)
20:00 Ζεντεντρέι- Σπάρτακος Goalbet (γήπεδο 1)

Σάββατο 27 Μαΐου 2017
12:00 Κάμελοτ- ΓΑΣ Κιλκίς Akropolis (γήπεδο 1)
14:00 Σπάρτακος Goalbet- Κοντέσα Νέρα (γήπεδο 2)
16:00 Θιουδάδ Ντε Μάλαγα- ΓΑΣ Κιλκίς Akropolis (γήπεδο 1)

Κυριακή 28 Μαΐου 2017
11:00 Ημιτελικοί Γυναικών
12:00 Ημιτελικοί Ανδρών
13:00 Θέσεις 9/10 Ανδρών- Γυναικών
14:00 Θέσεις 7/8 Ανδρών- Γυναικών
15:00 Θέσεις 5/6 Ανδρών- Γυναικών
16:00 Μικρός Τελικός Γυναικών
17:00 Μικρός Τελικός Ανδρών
18:00 Τελικός Γυναικών
19:00 Τελικός Ανδρών

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα