Σε Βέλγιο και ΗΠΑ αγωνιστική δράση για τους Έλληνες

Gazzetta team
Σε Βέλγιο και ΗΠΑ αγωνιστική δράση για τους Έλληνες

bet365

Έντονο ελληνικό ενδιαφέρον θα υπάρχει στο μίτινγκ του Ορντεγκεμ, που θα γίνει το Σάββατο (27/5).

Αθλητές και αθλήτριες των μεσαίων αποστάσεων επέλεξαν το βελγικό μίτινγκ για τη συνέχεια των αγωνιστικών τους εμφανίσεων. Ένας από αυτούς είναι ο Ανδρέας Δημητράκης, που θα κάνει τον πρώτο δυνατό αγώνα της σεζόν και θα κυνηγήσει μια καλή εμφάνιση στα 1.500 μέτρα. Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ, ο οποίος στο διασυλλογικό πέτυχε 3.48.97, είναι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξει από νωρίς μια καλή παρουσία.

Στην ίδια διοργάνωση η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της στα 800 μ., όπως και ο Κώστας Νακόπουλος στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών. Ο Γιώργος Μηλιάρας θα κάτσει στην εκκίνηση των 800 μ. με στόχο το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (1.51.50), ο νεαρός την περασμένη εβδομάδα διένυσε την απόσταση σε 1.51.92.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στην ίδια διοργάνωση η Αναστασία Μαρινάκου θα τρέξει 1.500 μ., όπως και ο Χρήστος Παπούλιας, ενώ ο Ανέστης Παπούλιας θα μπει στην κούρσα των 5.000 μέτρων.

Εξάλλου στις ΗΠΑ ξεκινούν την Πέμπτη (26/5) οι αγώνες Ανατολής και Δύσης με τους κορυφαίους αθλητές των Κολεγίων, στην τελευταία στάση πριν το NCAA (7-10/6, Γιουτζίν).

Στο Κεντάκι αγωνίζεται η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος, η Γεωργία Στεφανίδη στο επί κοντώ, η Σταματία Σκαρβέλη στις ρίψεις και η Δήμητρα Γναφάκη στα 400 μ. εμπόδια. Στον όμιλο της Δύσης ξεχωρίζει ο Γιάννης Κυριαζής, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης και το μεγαλύτερο στον ακοντισμό.

Στην ίδια περιφέρεια θα πάρει μέρος η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στο τριπλούν.

 

Τελευταία Νέα